Kamu Personelleri

PTT Genel Müdürlüğüne Kenan Bozgeyik Atandı

31 Mart 2016 tarihi itibariyle PTT Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Genel Müdürlüğü görevine Başbakanlık Müşaviri Kenan Bozgeyik Atandı. 

PTT Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Genel Müdürlüğüne Sayın Kenan Bozgeyik Atandı.

PTT Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik Öğrenim Hayatı

Gaziantep’in Oğuzeli’nde doğan Sayın Kenan Bozgeyik , ilk, orta ve lise öğrenimini memleketi Gaziantep’te tamamladıktan sonra, 1988 Yılında Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü’nden başarılı şekilde mezun oldu. 

PTT Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik Meslek Hayatı

Mesleğine 1988 yılında Konya ‘daki  Konya Yem Sanayi’nde başlayan Sayın Kenan Bozgeyik, Yem Sanayi Genel Müdürlüğü’nde müfettişlik ve müfettişlik görevlerinde bulundu, Çevre Bakanlığı’nda da müfettişlik görevinde bulunan Bozgeyik, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde danışmanlık ve Çevre Bakanlığı’nda bakan danışmanlığı görevlerinde bulundu.
2003 yılından 2008 yılına kadar Sağlık Bakanlığı Araştırma Planlama ve Koordinasyon Kurulu Başkanlığı ve Strateji Geliştirme Başkanlığı görevlerini yerine getirdi.

Sayın BOZGEYİK en son Başbakanlık Müşaviri’yken, PTT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü olarak atandı. 31 Mart 2016 tarihi itibariyle görevine başlayan  Sayın Kenan Bozgeyik evli ve 5 çocuk babasıdır. 
Kamu haberleri ve çok daha fazlası için kamupersoneli.net’i takip etmeye devam edin.Kamu çalışanlarının sesi kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek gelişmelerden her yerde haberdar olabilirsiniz. forum.kamupersoneli.net adresinden tartışmalara katılabilir, soru ve şikayetlerinizi dile getirebilirsiniz.

Kamupersoneli.net

Bir Yorum

  1. görevinde başarılar, yaşamında sağlık, adil hakkaniyete riayet icazete değil liyakata önem veren yönetim anlayışının ön planda tutulacağı inancımla saygılarımı sunuyorum.

  2. Geçmişte ülkemiz için çok önemli işler başarmış bir insan Allah yolunu açık etsin inşAllah. Ptt deki döneminde de başarılı olacağına eminim sayın Genel Müdürü m ziraat bankasi ve halkbank gibi sizlerde özel güvenlik leri kendi bunyenize alin butun taseron ları alin onlar büyük emek harcıyorlar. Allah yardimciniz olsun.

  3. Hayırlı olsun Anadolu Yakası Ptt Başmüdürlüğü Ataşehir Posta Dağıtım Merkez Müdürlüğü personeli

  4. Mütiş bir insan. Beraber çalışma fırsatımız oldu.

  5. Görevinizde başarılar dilerim. En büyük başarının adalet ile sağlanılacağı kanaatindeyim. Sayın Genel Müdürüm bende kurumumuzun personeliyim küçük dağları ben yarattım edasında olan bazı Ptt başmüdürleri var. Sayın Cumhurbaşkanımız bile biz bu Millet'in hizmetkarıyız derken ! Sizin bu başmüdürler iniz deki bu kibir bu büyüklenme hırsı nedir ? Başarılarınızın devamını dilerim. Saygılarımla…

  6. Benim arkadasim israelden kayitli mektub gondarmisdi 20 gun gecdi olmadim.

  7. görevi̇ni̇zde başarilar di̇leri̇m hemşehri̇m müdürüm.umarım ptt'de var olan düzensizliğin önüne geçersiniz saygılar.