Kamu Personelleri

PTT ve KYK Personel Alımı Mülakat Sonuçları Bekleniyor

PTT MÜLAKAT SONUÇLARI BEKLENİYOR

PTT İnsan Kaynakları tarafından geçtiğimiz Nisan ayında personel alım ilanını yayımlamıştı. Yayımlanan ilanda PTT gişe ve büro görevlisi ile dağıtıcı kadrolarına personel alımı yapacağını ifade etmişti. Ayrıca söz konusu kadrolar için 1750 personel alımı yapılacağı da belirtilmişti.

Söz konusu alımlara ilişkin başvurular ve mülakat süreci tamamlandı. Mülakat sürecinin tamamlanmasının ardından adaylar sonuçlar için heyecanlı bir şekilde beklemeye başladılar. Ayrıca geçtiğimiz günlerde konu ile ilgili olarak mülakat sonuçlarının 1 2 gün içinde açıklanacağı ifade edilmişti. Ancak henüz mülakat sonuçları açıklanmadı. Adaylar tarafından sonuçların bir an önce açıklanması talep ediliyor. 

KYK MÜLAKAT SONUÇLARI BEKLENİYOR

Kredi ve Yurtlar Kurumu yayımladığı ilanı ile 1044 personel alımı yapacağını açıklamıştı. Yayımlanan ilana adaylar 5 Nisan 2017 ile 14 Nisan 2017 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirdiler. Başvuruların tamamlanmasının ardından adaylar 8 Mayıs 2017 tarihinde Adana, Antalya, Ankara, Bolu, Bursa, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Malatya, Samsun, Trabzon, Van illerinde sözlü sınava girmeye başladılar. 

Mülakatlar tamamlandı ve sonuçlar için heyecanlı bekleyiş başladı. Mülakat sonuçlarının ne zaman açıklanacağına ilişkin yetkililerden herhangi bir açıklama yapılmadı. Adaylar mülakat sonuçlarının bir an önce açıklanmasını talep ediyorlar.

Kamupersoneli.net – ÖZEL HABER