Kamu Personelleri

Şehit , Gazi ve Gazi Yakınlarının Kamu Kurumlarında İstihdamı İçin Kura Çekilişi Başladı

Şehit, Gazi ve Gazi Yakınları Devlet Kurumlarında İstihdam Ediliyor

Şehit Yakını , Gazi yakını ve Gazilerin Devlet kurumlarında istihdamı için yapılan kura töreni başladı. Devlet Kurum ve Kuruluşlarında istihdam edilecek şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarının istihdamı için yapılan kura çekimiyle ilişkili, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sn. Süleyman Soylu tweet attı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sn. Soylu Kura Töreninden Kareler Paylaştı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sn. Süleyman Soylu Şehit yakınları, gazi ve gazi yakınlarının devlet kurumlarında istihdamı için yapılan kura töreninden bir kaç fotoğraf karesi paylaştı.

2015 Yılında 4 Bin 325 Şehit Yakını, Gazi ve Gazi Yakını Kamu Kurumlarına Atandı

2015 yılında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından düzenlenen kura töreni sonucunda 4 bin 325 şehit yakını, gazi ve gazi yakını çeşitli kamu kurumlarına atanmıştı. 

Kamu haberleri, gündem haberleri ve çok daha fazlası için kamupersoneli.net’i takip etmeye devam edin. Kamupersoneli.net Android uygulamasını google play üzerinden ücretsiz indrerek, kamu personel alım haberlerinden, gündem haberlerinden ve çok daha fazlasından anında haberdar olma imkanına sahipsiniz. Kamupersoneli.net’e destek olmak için değerli yorumlarınızı sayfanın altında bulunan yorum kısmından bize iletebilir, öneri ve şikayetlerinizi dile getirerek daha iyi yayın yapmamızı sağlayabilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara

Bir Yorum

  1. Merhaba mart 2016 da aile ve sosyal politikalar il müdürlüğüne memuriyet için başvuruda bulunduk aradan 6 ay geçti atama olmamasına rağmen güvenlik soruşturmasına girdik hala bekliyoruz bir bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen