Kamu Personelleri

Tarım Bakanlığı Tarım Müşavirliği Sınav İlanı

Tarım Bakanlığı Tarım Müşavirliği Sınav İlanı

Türkiye Cumhuriyeti Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’na yönelik 09-10 Mayıs 2016 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan tarım müşavirliği sınavına yönelik duyuru yapıldı. Yapılan duyuruyla alakalı tüm bilgiler aşağıda yer almaktadır.

Alımı yapılacak olan 4 tarım müşaviri nedeniyle uygulanacak olan bu sınavda; başvuru tarihi 18 Nisan 2016 tarihi olarak belirtilmektedir. İlana başvuruda bulunacakların tüm ilan detaylarını taşımaları gerekmektedir. Alınacak olan kişiler Türkiye temsilciliklerinde, Washigton temsilciliğinde, Belçika temsilciliklerinde görev yapacaklardır. Başvurular sonrası sınava katılacak adaylara yönelik bilgilendirme Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’ nın resmi web sitesi üzerinde (www.thb.gov.tr) adresinde yapılacaktır.

Sözlü sınav şeklinde uygulanacak olan sınav, 09-10 Mayıs 2016 tarihlerinde; Bakanlığın hizmet binasının 3.katında saat 10-18,00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. Kurum bünyesine alınacak olan personeller, Avrupa Birliği kapsamında, yurt dışındaki temsilcilikler de ve Türkiye’ de tam zamanlı olarak görev yapacaklardır. İlgili adaylar kılavuzda belirtilen tüm konu ve içeriklerden sorumlu olmakla beraber, başvuruda istenen tüm belgeleri de ibraz etmek durumundalar. Aksi takdir de başvurular alınamayacaktır.

Sınav ziraat, yurt dışı temsil, Bakanlık politika ve uygulamaları, Türkiye AB ilişkileri, Uluslararası Kuruluşlar, veterinerlik gibi konuları kapsadığı da belirtilmektedir.

İSTENİLEN BELGELER

Özgeçmiş, kurum kimlik fotokopisi, yabancı dil bilgisi, yabancı dil bilgisini belirtir evrak(en az 70) gerekmektedir.  Tarım Bakanlığı Tarım Müşavirliği Sınav İlanı duyuruldu. İlana başvuruda bulunacak adayların başvuru işlemleri bizzat gerçekleştirilecektir. Online başvuru veya posta yoluyla başvurular alınmayacaktır.