Kamu Personelleri

TÜİK Geçiçi Personeline Emekliliğe Kadar İş Garantisi Verilecek

Türkiye İstatistik Kurumu ve Maliye Bakanlığı tarafından yürütülecek çalışmalar yakın tarihte başlıyor. Geçiçi personeli sevindirecek gelişmeler yaşanacağa benziyor.Uzun zamandır iş garantisi ve emeklilik problemi yaşayan personelin merakla beklediği çalışmalar sonuç verirse ve mütabakat sağlanırsa, Geçici personel statüsündeki çalışanlara emekliliğe kadar iş garantisi verilecek.


Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)‘de Tam Zamanlı Çalışan Geçici Personelin Emekli Oluncaya Kadar Çalışabilmelerine İlişkin Düzenleme Çalışmaları Başlıyor. Söz konusu Çalışmalar Maliye Bakanlığı ve Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı tarafından 3 Mayıs 2016 tarihinden itibaren başlayacak.


TÜİK Geçiçi Personeline Emekliliğe Kadar İş Garantisi

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) bünyesinde tam zamanlı çalışan geçici personellerin iş garantisi altına alınabilmelerine yönelik çalışmaların sonlanması ve mütabakatın sağlanması halinde söz konusu geçici personelin tamamı emekli oluncaya kadar kurum içerisinde istihdam edilmeye devam edecek. 

Kamudan haberler, kamu gündemi, son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve çok daha fazlası için kamupersoneli.net’i takip etmeye devam edin. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını indirerek kamudan haberleri, gündem haberlerini, ekonomi haberlerini ve çok daha fazlasını her yerde edinebilme fırsatına sahipsiniz. Android cihazlar için geliştirilen kamu personeli uygulaması google play üzerinden ücretsiz indirilebiliyor. Kamu haberleri ve diğer gelişmeler hakkındaki fikirlerinizi paylaşabileceğiniz ve sorularınıza yanıt arayabileceğiniz forum.kamupersoneli.net yoğun talep üzerine açıldı. Kamu personeli forumlarına ücretsiz üye olabilirsiniz. 

Kamupersoneli.net | Ankara