Kamu Personelleri

Yeni Bursa Valisi İzzettin Küçük Kimdir?

 1 Haziran 2016 tarihinde beklenen valiler kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı. T.C Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğü’nce yayımlanan Resmi Gazete’de yer alan valiler kararnamesi içerisinde Şanlıurfa eski Valisi İzzettin Küçük’ün , Bursa Valisi olarak atanması ile ilgili karar yer aldı.


Valiler Kararnamesi ile 50 İlde Değişiklik Yapıldı

Valiler kararnamesi yayımlandı ve bir çok vali merkez valisi olarak atanırken , bir çok valilikte de değişiklikler meydana geldi.

Bursa Valisi İzzettin Küçük Kimdir?

Özel Yaşamı ve Eğitimi

Şanlıurfa Eski valisi ve Bursa Valisi İzzettin Küçük 11 Kasım 1964 Tarihinde Erzurum’un Tortum ilçesinde dünyaya gelmiş evli ve iki çocuk babasıdır. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun olan İzzettin Küçük, Mezun olduktan sonra Sakarya Üniversitesi’nde master yapmıştır.

Mesleki Yaşamı

İyi Derecede ingilizce bilen Sn. İzzettin Küçük, Pehlivanköy ve Eflani Kaymakamlığı’nda vekaleten görev yaptıktan sonra, Abana, Aydıntepe Kaymakamlığı, Siirt Vali Yardımcılığı, Pamukova, Safranbolu ve Üsküdar Kaymakamlığı görevlerinde bulunmuştur. Karabük Valisi olarakta görev alan Sn. İzzettin Küçük , 1 Haziran 20165 tarihli valiler kararnamesi ile Bursa Valisi olarak atanmıştır.

Kamu haberlerinden, gündemdeki gelişmelerden ve çok daha fazlasından kamu haberciliğinin doğru ve tarafsız sesi kamu personeli ile haberdar olabilirsiniz. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek her türlü gelişmeden anında haberdar olabilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara

Bir Yorum