Kamu Personelleri

Yeni Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi Oldu ( Nihat Zeybekçi Kimdir? , Nerelidir? )

Yeni Kabine Listesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edidi. Yarın yeni hükümet programı açıklanacak ve haftaya pazartesi günü hükümet için güven oylaması yapılacak. Başbakan Binali Yıldırım’ın yeni hükümeti , Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ilk toplantısını beştepede yapacak. Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş’ın yerine Nihat Zeybekçi geldi.


Nihat Zeybekçi Kimdir?

Ekonomi’nin yeni patronu Nihat zeybekçi 1961 Denizli Doğumlu. Marmara Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünü bitiren Nihat Zeybekçi , Yüksek lisansını İstanbul Üniversitesi’nde Uluslararası ilişkiler bölümünde yaptı.

Özgeçmişte South London College Ekonomi Eğitimi

Yeni Ekonomi Bakanı South London College’de ekonomi eğitimi aldığını özgeçmişine yazmış fakat söz konusu eğitimin gerçek olmadığı ortaya çıkınca özgeçmişinden bunu çıkartmıştı.

Evli ve 4 Çocuk Sahibi

Özel sektörde üst düzey yöneticiliklerde bulunan Nihat Zeybekçi TBMM XXIV., XXV. ve XXVI. Dönem Denizli milletvekili olarak seçilmişti. 2013 senesinde Meclis Sanayi, Ticaret , Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji komisyonu başkanı olarak seçilen zeybekçi , evli ve 4 çocuk sahibidir.

Kamu haberleri, gündem haberleri, son dakika haberleri ve çok daha fazlası kamudan haberlerin merkezi kamupersoneli.net adresinde.

Kamupersoneli.net | Ankara