Kpss A Memur Alım İlanları

Adli Tıp Kurumu 50 Personel Alacak

Adli Tıp Kurumu Devlet Personel Başkanlığının resmi internet sitesinde bir ilanını yayımladı. 26 Mayıs 2016 tarihinde yayımlanan ilanda Adli Tıp Kurumu kendi bünyesinde çalıştırmak üzere 50 personel alımı yapacağını duyurdu. Yayımlanan ilana başvuru yapacak adayların başvurularını 10 Haziran 2016 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. İlanın detayları ise şöyle; 

1) Adli Tıp Kurumu merkez ve taşra teşkilatında 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/A maddesi uyarınca istihdam edilmek üzere;
 

EK-1’deki listede yeri, unvanı ve niteliği belirtilen 17 sağlık teknikeri, 9 sağlık teknisyeni, 2 sağlık teknisyen yardımcısı ve 22 otopsi teknisyen yardımcısı kadrosu için Adli Tıp Kurumu Başkanlığınca yapılacak sözlü sınav sonucuna göre personel alımı yapılacaktır.

2) Adli Tıp Kurumu Başkanlığınca yapılacak sözlü sınavlara, 2014 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavlarına sağlık teknikeri kadroları için KPSSP93 (Önlisans), sağlık teknisyeni, otopsi teknisyen yardımcısı ve sağlık teknisyen yardımcısı kadroları için KPSSP94 (Ortaöğretim) puan türünden giren adaylar başvurabilecektir. Başvuruda bulunacakların Adalet Bakanlığı Memur Sınav, Atama ve Nakil Yönetmeliği’nin 5 ve 6’ncı maddelerinde yazılı olan şartlar ile bu ilanın 4’üncü maddesinde belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir.

3) Sözlü sınavlara, merkezi sınavda alınan puanlar esas olmak kaydıyla, en yüksek puandan başlamak üzere her kadro için ilân edilen kadro sayısının 5 katı kadar aday çağrılacaktır.

4) Başvuruda bulunacakların aşağıdaki genel ve özel şartları taşımaları gerekmektedir.
 

Bir Yorum