Kpss A Memur Alım İlanları

Göç İdaresi 82 Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman Başlıyor?

 Göç İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesinde personel alım duyurusu geçtiğimiz günlerde yayımlanmıştı. Peki ilana başvurualr ne zaman başlayacak?
DPB’de yayımlanan Göç İdaresi Genel Müdürlüğü 82 persoel alımı için başvuru yapacak olan adaylar için başvurular 11 Temmuz 2016 tarihinde başyacak. İlgili personel alımı ilanına başvurular ise 17 Temmuz 2016 tarihinde sona erecek.

71 İl Göç Uzman Yardımcısı Personel Alımı Duyurusu

Taşra teşkilatında açıkta bulunan Genel İdare Hizmetleri Sınıfına toplam 71 adet İl Göç Uzman Yardımcısı kadrosuna ilgili hükümler gereğince İl Göç Uzmanı olarak yetiştirilmek üzere giriş sınavı ile İl Göç Uzman Yardımcısı personeli alınacaktır. Giriş sınavı, yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamalı yapılacaktır. Yazılı sınav başvurularının alınması ve yazılı sınav, Göç İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından Yıldırım Beyazıt Üniversitesine yaptırılacaktır. Sözlü sınav ise Göç İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından yapılacaktır.

11 Göç Uzman Yardımcısı Alımı İlanı

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü taşra teşkilatında açıkta bulunan Genel İdare Hizmetleri Sınıfına toplam 11 adet Göç Uzman Yardımcısı kadrolarına yetiştirilmek üzere giriş sınavı ile Göç Uzman Yardımcısı alınacaktır. Giriş sınavı, yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamalı olarak gerçekleşecektir. Yazılı sınav başvurularının alınması ve yazılı sınav, Göç İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından Yıldırım Beyazıt Üniversitesine yaptırılacaktır. Sözlü sınav ise Göç İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecektir.