Kpss A Memur Alım İlanları

Kamu Gözetimi Kurumu Memur Alımı Başvurularında Son Gün

Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu tarafından geçtiğimiz günlerde yayımlanan ilan ile sınav esasına dayalı olmak üzere personel alınacağı duyuruldu. İlgili personel alım ilanına başvurularda sona gelindi. İşte detaylar:

Alınacak Personel:

* Aday Personel (15)

Kamu Gözetimi Kurumu memur alım sınavına; 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinde yer alan genel şartları taşıyan, üniversitelerin en az dört yıllık lisans eğitimi veren Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler ile Ticari Bilimler fakültelerinden veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtiçindeki veya yurtdışındaki öğretim kurumlarından mezun olan, ÖSYM tarafından 2017 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSSP1 veya KPSSP2 puan türlerinden herhangi birinden 80 ve üzeri puan almış olan, yazılı sınavın yapıldığı yılın Ocak ayının birinci günü itibarıyla otuzbeş yaşını doldurmamış olan, görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmayan adayların başvuruları kabul edilecek.

Başvuru Şekli ve Yeri:

Sınav başvuruları, bugün (5 Temmuz 2017) mesai saati itibariyle sona erecektir. Başvurular, elektronik ortamda “www.kgk.gov.tr” adresinde yer alan “Sınav Başvuru Formu”nun, yapılan açıklamalar çerçevesinde doldurulması suretiyle yapılacak.

Yazılı Sınav Tarihi ve Yeri:

* Giriş sınavının yazılı bölümü 22 – 23 Temmuz 2017 tarihlerinde her gün sabah ve öğleden sonra iki oturum olmak üzere toplam dört oturumda Ankara’da yapılacaktır.