Kpss A Memur Alım İlanları

SGK Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

 Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı için başvurular 5 Ağustos 2016 tarihine kadar devam edecek. Peki Sosyal Güvenlik Kurumu Müfettiş Yardımcılığına kimler başvuruda bulunabilir? Başvuru şartları nelerdir? Cevaplar ayrıntılarıyla birlikte haberimizin devamında.

Başvurular Hangi Puan Türünden Alınacaktır

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından istihdam edilecek olan Müfettiş Yardımcılığı pozisyonu için 2015 ve 2016 KPSS puanı esas alınacaktır.

Başvuru Şartları

SGK Müfettiş Yardımcılığı giriş sınavına başvuruda bulunacak olan adayların; Devlet memurları kanununda yer alan şartları taşımaları, 2016 Ocak ayı itibariyle otuz beş yaşını doldurmamış olması, Yükseköğretim Kurumlarının dört yıllık eğitim veren hukuki siyasal bilgiler, iktisati işletme ve İktisadi ve idari Bilimler Fakültesi ve bunlara denk olarak akbul edilmiş yurt dışı yükseköğretim okullarından mezun olması, ÖSYM tarafından 2015 veya 2016 tarihlerinde yapılan KPSSP118 puan türünden en az 80 puan almış olması şartları aranmaktadır.

Başvuru Süresi

SGK tarafından istihdam edilecek olan 60 Müfettiş yardımcısı alımı başvuru işlemleri için başvuru tarihleri 25 Temmuz – 5 Ağustos 2016 olarak belirlendi. İlgili yazılı Sınav Kurumun Balgat’daki binasında yapılacak.  Yazılı Sınav için başvuru işlemleri ise Sosyal Güvenlik Kurumu Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı’na yapılacak. Başvurular Şahsen ya da posta yoluyla yapılabiliyor.

Son dakika haberleri, gündem haberleri, kamu haberleri, memur haberleri, sgk haberleri, personel alım ilanları ve daha fazlasından haberdr olmak için kamupersoneli.net adresini takipte kalın.

Kamupersoneli.net  | Ankara