Kpss A Memur Alım İlanları

T.C. Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı Personel Alımı Yapıyor

T.C. Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı yayınladığı ilanla sınav usulüne dayalı olarak personel alımı yapacağını duyurdu. Personel alım ilanına başvuracak adaylardan bazı şartlara haiz olmaları isteniyor. İlan detayları şöyle:

Alınacak Personel:
* Sigorta Denetleme Uzman Yardımcısı

Başvuracak Adaylarda Aranan Genel Şartlar:
* 657 sayılı DMK’nın 48.maddesinde yer alan şartları taşımak
* Üniversitelerin Siyasal Bilgiler, Hukuk, işletme, iktisat veya iktisadi ve idari Bilimler Fakültelerinden mezun olmak
* Erkek adaylar için askerliğini yapmış ya da muaf olmak
* KPSSP-39 puan türünden en az 75 almış olmak
* YDS’den en az C düzeyinde puan almış olmak

Başvuru Süreci: Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı personel alım ilanı başvuruları 21 Aralık- 30 Aralık 2016 tarihleri arasında Müsteşarlık internet sayfasında (http://www.hazine.gov.tr) insan Kaynakları bölümüne konulacak Başvuru Formu doldurulmak ve fotoğraf yüklenmek suretiyle elektronik ortamda yapılacaktır.

Sınav Süreci: Giriş sınavı, yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamada yapılacaktır. Yazılı Sınav, 14-15 Ocak 2017 tarihlerinde Ankara’da Müsteşarlık binasında gerçekleştirilecektir.

Yazılı Sınava katılmaya hak kazanan adayların isimleri, Müsteşarlık internet sayfasında (http://www hazine.gov.tr) ve yerleşkesindeki panolarda 4 Ocak 2017 tarihinde ilan edilecektir.

Adaylar Yazılı Sınava, Müsteşarlık internet sayfası üzerinden bilgisayar çıktısı alacakları Adaylık Belgesi ve geçerli bir kimlik belgesi (nüfus cüzdanı, ehliyet veya pasaport) göstermek suretiyle katılabileceklerdir. Yazılı sınavda başarılı olan adaylar, yeri ve tarihi daha sonra belirtilecek sözlü sınava çağrılacaktır