Kpss B Memur Alım İlanları

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) lise mezunu personel alımı başvuruları başlıyor

 Emniyet Genel Müdürlüğü, Devlet Personel Başkanlığı’nın (DPB) resmi internet sitesinden en az lise mezunu personel alımı yapacağını duyurmuştu. EGM lise mezunu personel alımı ilanına başvurular 9 Ocak 2017 Pazartesi başlıyor. EGM personel alımı ilanına kimler başvurabilecek? İşte tüm detaylar…

Alım yapılacak personel: 23 aşçı alımı yapılacaktır. Alınacak işçiler; Adıyaman, Batman, Bitlis, Diyarbakır, Hakkari, Mardin, Rize, Şırnak ve Tunceli illerinde istihdam edilecektir.

Başvuruda aranılan şartlar:
– 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak
– Aşçılık, Mutfak, Yiyecek İçecek Hizmetleri Ortaöğretim bölümlerinin birinden mezun olmak
– Sağlık Yönetmeliğinde belirtilen sağlık şartlarını taşımak,
– Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonuçları olumlu olmak
– Emniyet Genel Müdürlüğünce yapılacak sözlü ve/veya uygulamalı sınavda başarılı olmak

Başvuruda istenilen belgeler:
– Kimlik belgesi,
– Son altı ay içerisinde çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf,
– İstenilen eğitim durumuna ait diploma/mezuniyet belgesinin aslı ve fotokopisi ya da noter tasdikli sureti (diploma/mezuniyet belgesinin aslının ibraz edilmesi durumunda, fotokopisi onaylandıktan sonra iade edilecektir. Diploma ve mezuniyet belgesi haricindeki belgeler kabul edilmeyecektir.)
– KPSS Sonuç belgesinin aslı ya da internet çıktısının örneği ile birlikte bulundukları illerin İl Emniyet Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğüne bizzat başvuracaklardır.

Başvuru tarihi ve yeri: İlana başvuru yapmak isteyen adaylar 9 Ocak – 13 Ocak 2017 tarihleri arasında bulundukları illerin İl Emniyet Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğüne bizzat başvuracaklardır.