Kpss B Memur Alım İlanları

Gençlik ve Spor Bakanlığı Avukat Alım Sınavı Başvuruları Başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Devlet Personel Başkanlığı resmi sitesinde bir ilan yayımlayarak Avukat kadrosuna, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Hukuk Müşavirliği ve Avukatlık Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde Giriş Sınavı ile personel alımı yapılacağını duyurmuştu. İlgili ilana başvurular başladı. 

Alınacak Personel:

* Avukat: 10

Genel Şartlar:

* Gençlik ve Spor Bakanlığı avukat alım sınavına başvuracak adaylardan; 657 sayılı DMK’nın 48.maddesinde yer alan şartları taşımak, Hukuk Fakültesi mezunu olmak, 2016 KPSSP-3 puan türünden en az 70 almış olmak, avukatlık ruhsatnamesine sahip olmak şartları isteniyor.

Başvuru İçin Gereken Belgeler:

* Özgeçmiş

* Vesikalık fotoğraf

* Avukatlık ruhsatnamesi 

İlan detayları için TIKLAYIN.

Başvuru Süreci:

* Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alım ilanına başvurular 13 Şubat- 24 Şubat 2017 mesait saatleri içinde  www.gsb.gov.tr internet adresi üzerinden, “Avukatlık Giriş Sınavı Başvuru Formu”nu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurup istenen belgeler eklenmek suretiyle elektronik ortamda yapılacak. 

Atananlardan İstenilecek Belgeler:

* Diploma

* Avukatlık ruhsatnamesi

* KPSS sonuç belgesi

* 4 adet vesikalık

* Erkek adaylar için askerlik durum belgesi

* Adli sicil kaydı

* Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formu

* Mal bildirim formu

Kamu personeli alımlarından, sözleşmeli personel alımlarından, memur alımlarından ilk siz haberdar olmak istiyorsanız kamupersoneli.net’in ücretsiz mobil uygulamasını indirebilir, facebook gruplarımıza katılabilirsiniz: