Kpss B Memur Alım İlanları

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 23 Gümrük ve Ticaret Müfettiş Yardımcısı Alacak

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığına, Genel İdare sınıfı üzerinden atama yapmak üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Gümrük ve Ticaret Bakanlığına yazılı ve sözlü sınav ile 8. ve 9. derece kadrolarına Gümrük ve Ticaret Müfettiş Yardımcısı alımı yapılacak. 

Alınacak Personel 

* 23 Gümrük ve Ticaret Müfettiş Yardımcısı 

Genel Şartlar

* 657 sayılı Devlet Memurları kanununun 48. maddesinde ki hükümleri taşımak,

* En az dört yıllık eğitim veren lisans programlarından mezun olmak ( hukuk, iktisat, siyasal bilgiler, işletme, iktisadi ve idari bilimler ve bunlara denkliği ilgili makamlarca kabul olunan üniversiteler )

* 1 Ocak 2016 tarihi itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmak,

* Sağlık durumu yurdun her yerinde ve her türlü iklim şartında görev yapmaya uyum sağlamak.

Başvuru Süreci

Başvurular, 21 Ekim 2016 ile 3 Kasım 2016 tarihleri arasında www.gtb.gov.tr web adresi üzerinden elektronik ortamda gerçekleştirilecektir. Başvuru yapmak isteyen adaylar yukarıda belirtilen web adresi üzerinden aday bilgi formunu doldurarak başvurularını gerçekleştirebileceklerdir. 

Bir Yorum

  1. Uzman yardimciliği için söylemiyorum ama düz memur alimi yapilirken gümrük ve ticaret bakanliği uluslararasi ticaret , uluslararasi ticaret ve lojistik ve gümrük işletme mezunlarina öncelik verirse bu bölüm mezunlarini çok sevindirirler sonuçta bu alana yönelik bu bölümleri okuduk

  2. Gümrük ve ticaret bakanliğı personel alimi yaparken uluslararasi ticaret ,uluslararasi ticaret ve lojistik ve gümrük işletme lisans mezunlarina öncelik verirlerse biz yillardan beri mağdur olan bu bölüm mezunlarini Sevindirirler