Kpss'siz Personel Alım İlanları

Darüşşafaka Eğitim Kurumları Personel Alımı Devam Ediyor

Darüşşafa Cemiyeti personel alımı başvuruları devam ediyor.

Cemiyet, babası veya annesi hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz, yetenekli ve başarılı çocukları on yaşındayken ailelerinden emanet alıyor; onlara uluslararası standartlarda eğitim fırsatı sunuyor ve düşünen, araştıran, sorgulayan, topluma, çevresine ve ailesine karşı sorumlu, aydın bireyler olarak hayata atılmalarını sağlıyor.


Darüşşafaka Eğitim Kurumları ve Darüşşafaka Cemiyeti ortak olarak toplamda 41 kişiye iş olanağı sunacak. İstanbul’un Asya ve Avrupa Yakası’nda ve İzmir’de, birçok kişiye iş fırsatı veriyor. Güvenlik görevlisi, beden eğitimi öğretmeni, Yurt Müdür Yardımcısı, Hemşire, depo görevlisi, yaşlı bakım elemanı gibi birçok alanda personel arıyor, Darüşşafaka Kurumları.

Alım yapılacak olan tüm pozisyonları görebilmek, ilana başvurabilmek ve daha fazla bilgi alabilmek için aşağıda verilen adresi ziyaret edebilirsiniz.

http://www.kariyer.net/darussafaka-egitim-kurumlari-is-ilanlari-c34075-p26456/


Son dakika haberleri, kamu haberleri, memur haberleri, kamu ilanları, memur alım ilanları, akademik ilanlar, işçi alım ilanları ve daha fazlasından haberdar olmak için kamupersoneli.net İnternet adresimizi takip edebilir veya kamupersoneli.net android uygulamasını cep telefonunuza indirerek gelişmelerden anında haberdar olabilirsiniz.

Kamupersoneli.net  | Ankara

Bir Yorum

  1. Asci olarak girmek istiyorum nerden nasil nas vurcamibilmiyorum yardimci olurmusunuz

  2. Temizlik elemanı olarak çalışmak istiyorum nasıl başvurabilirim

  3. Temizlik elemanı olarak çalışmak istiyorum nasıl başvurabilirim