Kpss'siz Personel Alım İlanları

Garanti Bankası Personel Alımı Başvurular Devam Ediyor

Garanti Bankası Gişe Asistanı, Merkezi Satış Temsilcisi, Bireysel Ürünler Risk İzleme Asistanı , Üye İşyeri Hizmetleri Telefon Servis Asistanı, Operasyon Asistanı, Mobil Grup Asistanı, Müşteri Memnuniyeti Müşteri Temsilcisi, Telefon Bankacılığı Müşteri Temsilcisi, Dış Ticaret ve Krediler İşlemleri Asistanı , Şube Hizmetleri Destek Asistanı, Şubesiz Kanallar İşlem Analiz Asistanı, Telefon Bankacılığı Müşteri Temsilcisi, Sezonluk Gişe Asistanı, Mobil Grup Asistanı , Merkezi Satış Temsilcisi alımı yapacak. Garanti bankası personel alımı için bir çok şehirden ilan çıkıldı.

Söz konusu ilanlara başvuru yapmak için Garanti Bankası’nın İnsan Kaynakları (İK) sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Bir çok şehir için alımlar ve başvuru aşamaları devam ediyor. Söz konusu garanti bankası personel alım ilanı hakkında haberi kısa süre önce de yapmıştık. Bir çok pozisyon açığı bulunan banka söz konusu personel açığını kapatma amacıyla tekrar yeni ilanlara çıktı. Garanti Bankası Personel alımıyla alakalı detayları ve başvuru şartlarını aşağıdaki linkten edinebilirsiniz.

http://garantilikariyer.garanti.com.tr/web/ilanlar_off.aspx?ilangrp=2

Kamu haberleri, gündem haberleri, ekonomi haberleri ve çok daha fazlası için kamupersoneli.net’i takip etmeyi sürdürün kamupersoneli.net siz değerli ziyaretçileri için kamu personel alım haberlerini paylaşır. Söz konusu haberlerden anında haberdar olmak için kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

Bir Yorum

  1. üniversite mezunuyum iş için başvuruda olmak istiyorum