Kpss'siz Personel Alım İlanları

Hakkari Valiliği 224 Çarşı ve Mahalle Bekçisi Alacak

Hakkari İl emniyet Müdürlüğü merkez birimlerinde istihdam edilmek üzere 55, Yüksekova İlçe emniyet Müdürlüğü emrinde istihdam edilmek üzere 125, Hakkari Şemdinli ilçe Emniyet Müdürlüğü emrinde istihdam edilmek üzere 31, Çukurca ilçe emniyet müdürlüğü emrinde istihdam edilmek üzere 13 Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı yapılacak. Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımının toplam sayısı 224 olarak açıklandı.


Aranılan Şartlar

Çarşı ve Mahalle Bekçisi için başvuruda bulunacak adaylarda aranan şartlar şu şekilde belirtilmiş ; Türk vatandaşı olmak, İlkokul mezunu olmak, Askerlik görevini yerine getirmiş olmak ve 30 yaşından daha büyük olmamak, görevini yapmaya engel herhangi bir sağlık problemine sahip olmamak, Ağır hapis ya da 6 aydan fazla herhangi bir suçtan dolayı ceza almış olmamak, kamu haklarından mahrum olmamak, 657 sayılı DMK ( Devlet Memurları Kanunu) ‘nun 48. Maddesinde belirtilen şartları taşımak, Emniyet Teşkilatı Sağlık Şartları Yönetmeliğinin 24. Maddesinde bulunan Çarşı ve Mahalle Bekçisi olarak atanacak kişilerde polis memurlarında aranan sağlık şartları aranacak.

Hakkari Çarşı ve Mahalle Bekçisi Olmak İçin Başvurular Nereden Yapılıyor?

Çarşı ve Mahalle Bekçisi olmak isteyen adaylardan il merkezi başvuruları Hakkari Emniyet Müdürlüğüne 6 Nisan -25 Nisan 2016 tarihleri arasında, Yüksekova ilçesi için başvuru yapacak adaylar söz konusu bölgedeki operasyonlar nedeniyle Hakkari Emniyet Müdürlüğüne 6 nisan 2016 – 25 nisan 2016 tarihleri arasında, Çukurca için başvuruda bulunacak adaylar Çukurca ilçe emniyet müdürlüğüne başvuru yapacaklar. 

Başvuru İçin Gereken Belgeler ve Sonuçların Açıklanması

Adaylardan başvuru esnasında T.C Kimlik numarası, Okul diploması, Askerlik durum beyanı, Adli sicil beyanı, 6 Adet son 6 ay içerisinde çekilmiş 4,5 ölçülerinde fotoğraf. Başvuru yapacak adaylar istenilen belgelerle şahsen başvuru yapmak zorundadır. Başvuru sonuçları 4 mayıs 2016 tarihinde açıklanacak ve sözlü sınav aşamasına hak kazanan adaylar sonuçları Emniyet Müdürlüğü’nden öğrenecekler. 7 Mayıs 2016 tarihinde Hakkari Emniyet Müdürlüğü Brifing salonunda sözlü sınav yapılacak.

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Bekçi Alım İlanı İçin Tıklayınız.

Kamu Personeli | Ankara

Bir Yorum

  1. Bekçiker ne zaman iş başı yapılacak ve kaç ay eğitim görecekler