Kpss'siz Personel Alım İlanları

Hava İkmal Merkezi KPSS'siz Lise Mezunu İşçi Alımı İlanı

Hava İkmal Merkezi Komutanlığı İŞKUR Resmi İnternet sitesinde yayımlanan ilanına göre lise mezunu daimi işçi alımı yapacaktır. Hava İkmal Merkezi tarafından yapılan duyuruya göre; Merkez Komutanlığında istihdam edilmek üzere 27 Daimi işçi alımı yapılacaktır.

Başvurular Tarihi

Hava İkmal Komutanlığı daimi işçi alımı için başvurular 21 Haziran 2016 tarihi itibarıyla başlayacak olup 30 Haziran 2016 perşembe günü sona erecek.

Başvuru Şartları

1. Hava İkmal Merkezi Komutanlığı 27 daimi işçi alımı için KPSS puan şartı olmaksızın alımlar yapılacaktır. Alınacak olan başvurular Türkiye geneli olup adres kayıt şartı da aranmayacak.


Hava İkmal Merkezi Komutanlığı 27 daimi işçi alımına başvuru yapacak adaylarda;  Lise ve Dengi Okulların Uçak Bakım Teknisyenliği ve Gövde Motor, Uçak Bakım Teknisyenliği ve Havayolu Teknisyenliği (Gövde Motor), Uçak Gövde Motor, Uçak Motorları veya Uçak Motorları Bakım ve Onarımı bölümlerinin birinden mezun olmak şartları aranmaktadır. Hava İkmal Merkezi Komutanlığı tarafından alınacak daimi işçiler Çevreyolu Kartal Kavşağı Terminal Yanı Eskişehir adresinde çalıştırılacaklar.

İlgili ilana başvuruda bulunmak isteyen adaylar başvurularını Türkiye genelindeki İŞKUR müdürlüklerinden ya da İŞKUR’un resmi internet sitesinden gerçekleştirebilecekler.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, işçi alım ilanlarından, kamu ilanlarından ve daha fazlasından haberdar olmak için kamupersoneli.net adresini takipte kalın.

Kamupersoneli.net  | Ankara