Kpss'siz Personel Alım İlanları

Her Branştan Öğretmen Alım İlanı 2016

Türkiye’de bulunan öğretmenlerin ortak dertleri atanamama sıkıntılarıdır. Öğretmenler devlet memuru olmak yani devlet okullarında kendi mesleklerini yapmak için zorlu bir maratona katılıyorlar. 

Üniversite dönemlerini öğretmenlik okuyarak geçiren adaylar elde ettikleri meslekleri yapabilmek için zorlu bir maratona katılıyorlar. 

Öğretmen adayları Kamu Personeli Seçme Sınavına katılarak sınavdan başarılı ayrılıp aldıkları puan doğrultusunda Milli Eğitim Bakanlığı tarafından atanmayı beklemektedirler. Bunun üzerine ülkemizde bulunan öğretmenlerimiz için bir ilan yayımlandı. 

Bartın ilinde yeni bir eğitim merkezi kuruluyor. Yeni kurulan eğitim merkezine ise her branştan öğretmen alımı yapılacak. Kurulan eğitim merkezi açılmadan önce tam öğretmen kadrosu ile start vermeye hazırlanıyor. Bundan dolayı açılmadan önce öğretmen alım ilanını yayımladı. 

Bartın’da kurulacak olan Özel Eğitim Kursuna başvuru yapacak olan adaylar şahsen başvuru yapmak yerine aşağıda paylaştığımız iletişim bilgileri doğrultusunda başvurularını gerçekleştireceklerdir. 

İlana başvuru yapmak isteyen adayların başvurularını verdiğimiz mail adresine CV göndererek yapmaları gerekmektedir. İletişim bilgileri ise şu şekildedir;

İLETİŞİM : Sinan TURAN

Mail :baransinanturan@outlook.com

Telf : 0 505 498 45 97

İş : 0 378 228 12 22

Kamupersoneli.net / ANKARA