Kpss'siz Personel Alım İlanları

KPSS Şartı Olmadan Memur Alımı Yapan Kurumlar

KAMUPERSONELİ.NET – KPSS’siz memur olmak isteyen vatandaşların büyük bir bölümü hangi kamu kurumlarının alım yaptığını merak etmektedir. Özellikle alımlarda birçok kişinin işe alımlarını sağlayan kamu kurumları 2016 yılında da bu alımlarına devam edecektir.

KPSS’siz memur alımı yapan kamu kurumları geçtiğimiz senelerde birçok kuruma alımlarını tamamlarken bu sene de alımlara başlayacaktır. Ülkemizde memur olmanın en büyük şartı olan KPSS maalesef birçok kişinin hayalini engellemekte ve maalesef memur olunmasına engel olmaktadır. Eğer sizlerde bu kişiler arasında yer alıyorsanız ve artık memur olmak istiyorsanız KPSS’siz memur alımı yapan kurumları araştırabilirsiniz.
Bilindiği üzere geçtiğimiz senelerde kamunun birçok kurumu KPSS’siz memur alım işlemini gerçekleştirmiş ve binlerce kişinin iş sahibi olmasını sağlamıştır. Bu sebepten dolayı önceliğinizi bu kurumlara vermeniz belki de iş sahibi olmanızı sağlayacaktır.

KPSS’SİZ MEMUR ALIMI YAPAN KAMU KURUMLARI HANGİLERİDİR?
– Cumhurbaşkanlığı,
– Başbakanlık
– Başbakanlık Basın Müşavirliği,
– Bakan Yardımcılıkları,
– Savunma Sanayi Müsteşarlığı,
– Gelir İdaresi Başkanlığı,
– TBMM Memurlukları,
– Toplu Konut İdaresi,
– AB Bakanlığı Başkanlıkları.

KPSS’siz memur alımı yapan kamu kurumları bunlardan oluşurken bu kurumlara girmek isteyen kişiler arasında bazı kişilerin daha fazla öncelik hakkına sahip olduğunu ifade edebiliriz. Burada bu kişilerin önceliğe sahip olması elbette alımlarda çok ciddi bir etkiye sahip olacaktır. Bu sebeple bu kişiler arasında olmanız sizi herkesten daha ön sıraya atacaktır.

Yetiştirme yurdunda büyüyenler ve şehit yakınları gibi daha birçok kişinin kamu kurumlarına KPSS olmadan memur olması daha kolay olacaktır. Bu alımların ne zaman yapılacağı konusunda ise henüz net bir açıklama bulunmamaktadır. Eğer alımlara katılmak ve alımlardan haber olmak isterseniz öncelikli olarak internet sitemizi takip edebilirsiniz. İnternet sitemiz bu kurumları takip etmekte ve sizlere en erken şekilde bu alımları duyurmaktadır. Bu nedenle sitemizi takip ederek bu alımlar hakkında en kısa sürede haberdar olabilir ve birçok kişiden önce bu alımlara girebilirsiniz. Böylece diğer kişilerden bir adım önde olur ve memur olmanız daha kolay olacaktır.

 

Bir Yorum

  1. yani demek istiyor kiiiii bu saatten sonra varsa dayın olursun adam yoksa dayın master da yapsan kapıdasın o yüzden hiç sevinmeyin merkezi atama oldu olmadı olmadı zaten olmuyor

  2. Kardes doğru söylüyorsun sayın yoksa bır yer giremen kpss de hikaye dayı yoksa ben 60puan aldımkkaç senedir alamadım hizmetli bile düzen böyle ne Yapalım dayimiz yok

  3. Benim kpss ye güvenim kalmadığı için bu sene girmedim.dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış. Şimdide hiçbir yere basvuramiyorum.yine olan bana oldu