Kpss'siz Personel Alım İlanları

KPSS Şartsız Güvenlik Korucusu Alımı Başvurularında Son Gün

Geçtiğimiz gündeler Kaymakamlıklar resmi web adresleri üzerinden bir duyuru yayınlayarak güvenlik korucusu alımı yapacaklarını belirttiler. Batman Kozluk ilçesi için alınacak olan güvenlik korucu alımı başvuruları için süreç daraldı. Söz konusu ilana başvurular bugün sona eriyor. İlanın detayları ise şöyle;

Alınacak Personel

* Güvenlik Korucusu (50) 

Genel Şartlar

* Son 1 (bir) yıldır hali hazırda görevlendirileceği köyde ikamet etmek, (Akçakışla, Yenidoğan ve Yazılı Köyleri Afete Maruz Bölge ilan edildiğinden ve Baraj nedeniyle Kamulaştırma yapıldığından bu köylerde ikamet edenlerden bu şart aranmayabilir.)

* Görevini devamlı yapmasına engel sağlık durumu olmamak

* Siyasi parti üyesi olmamak

* T.C. vatandaşı ve erkek olmak

* Askerlik hizmetini tamamlamış olmak

*  İlan tarihi itibarıyla 30 yaşından büyük olmamak, Gönüllü Güvenlik Korucuları ve Şehit/Gazi yakınlarından yapılacak başvurular için İlan tarihi itibarıyla 37 yaşından büyük olmamak

* Okuryazar olmak

* Kamu haklarından mahrum olmamak

* 3713 sayılı terörle mücadele Kanunundan sayılan terör suçlarına katılmamış ve bu konuda hüküm giymemiş olmak

*  Kan davasına karışmamış ve bu konuda hüküm giymemiş olmak

* Köy muhtarlığı ve ihtiyar heyeti üyeliği hariç mahalli idarelerin seçimle göreve gelen organlarında görevli olmamak

Başvuru İçin Gereken Belgeler:

* Askerlik durum belgesi

* Sağlık raporu

* 6 adet vesikalık

* Sabıka kaydı

* İkametgah

* Başvuru dilekçesi

* Nüfus kayıt örneği

* Diploma veya okuryazar olduğunu gösterir belge

Başvuru Süreci 

Batman Kozluk KPSS şartsız 50 güvenlik korucusu alımı ilanına başvuru yapacak olan adaylar 22 Ocak 2017 (Bugün) saat 17.00’a kadar başvurularını yapmaları gerekmektedir. 

NOT : Güvenlik Korucusu adayları Mülakat, Koşu, Mekik ve Şınav branşlarında Fiziki Yeterlilik Testine tabi tutulacaktır. Fiziki Yeterlilik Testi (Koşu, Mekik ve Şınav) ortalaması en az 50 puan olacaktır. Bir branşta 40’ın altında puan alan aday başarısız sayılacaktır. Aynı köyden başvuran adayların fiziki yeterlilik testi ve mülakat sonucunda eşit puan almaları halinde, eşit puan alan adaylar arasından kura çekmek suretiyle alınacak güvenlik korucu tespit edilecektir.