Kpss'siz Personel Alım İlanları

LC Waikiki Türkiye Geneli Çok sayıda Personel Alım İlanı

Türkiye mağazacılığının önde gelen kuruluşlarından LC Waikiki Türkiye geneli çok sayıda personel alımı gerçekleştirecek. 


Kurulduğu günden bu yana İyi giyinmek herkesin hakkı sloganıyla hareket eden LC Waikiki farklı pozisyonlarda istihdam etmek üzere personel alımı gerçekleştirecek. 2009 yılında ilk adımını Romanyada atarak başladığı yurt dışı yatırımları ile 2023 yılına kadar Avrupanın en başarılı üç moda perakendecisinden biri olmayı hedeflemektedir. İlanın detayları haberimizde..

Genel Şartlar

LC Waikiki tarafından yayımlanan personel alım ilenında alınacak elemanlarda istenen genel şartlar; En az lise mezunu, Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, Sosyal ilişkilerinde başarılı, ekip çalışmasına yatkın şeklinde belirtilmiştir.

Alım Yapılacak Pozisyonlar

# Engelli Personel
# Satış Danışmanı
# Pazar Araştırma Uzmanı
# Yazılım Geliştirme Uzmanı
# Inspektör
# Eğitim Programları Yöneticisi
# Grafiker
# Metin Yazarı
# Danışma Görevlisi

LC Waikiki tarafından yayımlanan personel alım ilanına göz atmak ve ilgili ilan hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için aşağıda bulunan adresi ziyaret edebilirsiniz.

” http://corporate.lcwaikiki.com/kariyer-firsatlari “

Son dakika haberleri, gündem haberleri, kamu haberleri, memur haberleri, personel alımları, eleman alımları, iş ilanları ve daha fazlasından haberdar olmak için kamupersoneli.net adresini takipte kalın.

Kamupersoneli.net  | Ankara