Kpss'siz Personel Alım İlanları

Tüpraş Holding Personel Alımı Yapacak

Tüpraş Holding bünyesinde çalıştırmak üzere mavi yakalı ve beyaz yakalı diye sınıflandırdığı 2 farklı personel alımı yapacak. Mavi yakalı personel statüsünde meslek liselerinden mezun olanlar, beyaz yakalı personel statüsünde ise lisans mezunu olanlar alınacak.

Beyaz yakalı personel alımında;
Üniversitelerin lisans ve lisansüstü bölümlerinden mezun olmak gerekir.

Mavi yakalı personel alımında;
Rafineri ve Petrokimya Teknolojisi ,Kimya Teknolojileri, Elektrik, Elektronik, Elektronik ve Haberleşme Teknolojisi, Endüstriyel Elektronik, Makine, Makine Resim Konstrüksiyon, İnşaat Teknolojisi, Çevre Koruma ve Kontrolü, İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği, İş Sağlığı ve Güvenliği, Sağlık Memurluğu, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri, Özel Güvenlik ve Koruma Endüstri Meslek Lisesi, Teknik Lise ve Anadolu Meslek Lisesi Okullarının Elektrik, Elektronik, Kimya, Tesviye, Metal bölümlerinden mezun olmak gerekir.
 

Tüpraş rafinerilerinde çalışmak isteyen lise mezunları ve lisans mezunları, ilan için online başvuru yapabilir veya İş-Kur üzerinden başvuru yapabilirler.
 

İşe başvuru formu doldururken, daha önce çalışılan kurumların referans olarak gösterilmesi mümkün. Tüpraş’ta çalışan akrabalar da referans olarak gösterilebilir.
 

Tüpraş personel alım başvuruları, 1 yıl süreyle geçerli. Birçok ilden de alım yapılacak.

Bir Yorum