Kpss'siz Personel Alım İlanları

Türk Hava Yolları Personel Alımı için Başvurular Sürüyor !

Türk Hava Yolları Ananim Ortaklığı’nın personel alımı için başvuru işlemleri sürüyor. THY personel alımına ilişkin 2 Eylül 2016 tarihinde resmi internet sayfası üzerinden bir duyuru yayımlamıştı.  

KİMLER BAŞVURABİLİR?
THY Resmi internet sayfasından “Türk Hava Yolları A.O. Uzman Adayları Arıyor” başlığı altında yayımlanan ilana başvuruda bulunmak isteyen adayların ; Türk vatandaşı olması, Adli sicil kaydı bulunmaması, erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmaları ya da tecilli olmaları, 1990 ve sonrası doğmuş olmaları ( İlgili ilanda Yüksek lisans mezunları için bu şartın 1988 olarak belirtildiği görülüyor) , en az 4 yıllık üniversite mezunu olmaları ( Endüstri Mühendisliği İşletme Mühendisliği ,Endüstri ve Sistem Mühendisliği ,Üretim Sistemleri Mühendisliği) , İngilizce seviyelerinde duyuruda belirtilen puanlara sahip olmaları gibi şartlar aranıyor.  

BAŞVURULAR NEREDEN YAPILIYOR?

Resmi internet sayfasında ( http://www.turkishairlines.com/tr-tr/kurumsal/basin-odasi/duyurular/duyuru/turk-hava-yollari-a-o-uzman-adaylari-ariyor) yer alan şartlara sahip olan adaylar başvurularını “https://www4.thy.com/cv/cvEndustri.jsf” adresi üzerinden yapabiliyor.

Kamu personeli alım haberlerinden, gündemdeki gelişmelerden ve daha nicesinden anında haberdar olmak için onbinlerce insan tarafından kullanan kamu personeli uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA