Kpss'siz Personel Alım İlanları

Türk Telekom Personel Alımı Başvuruları Devam Ediyor

Türk Telekom Personel Alım İlanı Geçtiğimiz Günlerde Yayımlanmıştı. Türk Telekom,  Avea ve TTnet Tek bir çatı altında birleşti ve söz konusu birleşmeden sonra Türk Telekom adı altında tüm firmalar faaliyetlerini sürdürmeye devam etti. Türk Telekom çalışanlarına sunduğu sosyal haklar ve çalışma şartları nedeniyle en çok tercih edilen firmalardan birisidir. Türk Telekom’un çeşitli illerde farklı pozisyonlar için personel alımı yapacağına dair ilan duyuruları çeşitli personel alım sitelerinde yayınlandı.


Alım Yapılacak Pozisyonlar

Türk Telekom Personel Alımı için Açık pozisyonlar ve ilgili şehirler şu şekilde ;  İzleme Sistemleri Uzmanı İstanbul(Avr.) , Investor Relations Asst. Associate/Associate İstanbul(Avr.), Tivibu İçerik Planlama (Günlük) Uzmanı İstanbul(Avr.), Tivibu İçerik Planlama (Aylık) Uzmanı İstanbul(Avr.), Kurumsal Şebeke Operasyonları Uzmanı Ankara, İzmir-Almanca Müşteri Temsilcisi (THY Projesi) İzmir, Service Performance Management Specialist İstanbul(Asya), Teknoloji Operasyon Merkezi Veri Uzmanı Ankara, NSS Operation Specialist İstanbul(Asya), Software Developer İstanbul(Asya) , Devamını ve çok daha fazlasını aşağıdaki linki ziyaret ederek öğrenebilirsiniz.


Türk Telekom Personel Alımı Başvuruları

Türk Telekom çeşitli iller için personel alımı yapıyor söz konusu alımlar için başvuru ve ayrıntılar için 
http://www.kariyer.net/turk-telekomunikasyon-a-s-is-ilanlari-c14035-p4421/#tblFirmaIlanlari” 
adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kamu haberlerinden, kamu personeli alım haberlerinden ve daha da fazlasından geri kalmamak için kamupersoneli.net’i Takip edin. 

Kamupersoneli.net | Ankara