Kpss'siz Personel Alım İlanları

Vodafone Türkiye Geneli Çok Sayıda Personel Alımı Yapacak

 Türkiye’nin operatör devi Vodafone gbünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı gerçekleştiriyor.

Dünyanın ve ülkemizin en büyük operatör şirketlerinden biri olan Vodafone İngiltere merkezli bir firmadır. 2016 yılında birçok alım yapan operatör firması, alımlarına hız kesmeden devam ediyor. Birçok farklı şehirde farklı pozisyonda eleman alımı gerçekleştirerek, istihdam sağlayan Vodafone yeniden personel alımı yapıyor. Bünyesindeki personelin niceliğini ve niteliğini daima ileriye taşıyarak, müşterilerine daha kaliteli hizmet vermeyi planlayan Vodafone alacağı yeni personellerle çalışmalarını hızlandırmayı hedefliyor.


Alım Yapılacak Pozisyonlar

Vodafone tarafından çeşitli iş ilanı sitelerinde ye ala nailana göre aşağıda ye alan başlıca pozisyonlara alım yapılacak. İşte alım yapılacak pozisyonlardan bir kaçı;

# Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi,
# Ürün Servisi Müdür Yardımcısı,
# Proje Tasarım Müdürü,
# Sosyal Medya Uzmanı,
# Lansman Uzmanı,
# KOBİ Saış İcra Müdürü

2016 Vodafone Personel Alımı ilanına başvurmak ve ilanın detayları hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler aşağıda yer alan bağlantı adresini ziyaret edebilirler.


http://www.kariyer.net/vodafone-telekomunikasyon-a-s-is-ilanlari-c1103-p1119/

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, memur haberlerinden, kamu haberlerinden, banka ilanlarından, personel alım ilanlarından, iş ilanlarından ve daha fazlasından haberdr olmak için kamupersoneli.net adresini takipte kalın.

Kamupersoneli.net | Ankara