Kpss

20 Kasım 2016 KPSS Ortaöğretim Saat Kaçta Sona Erecek?

Kamu kurum ve kuruluşlarına memur olarak atanmak için ilk ve en önemli adım olan Kamu Personeli Seçme Sınavı için beklenen gün geldi çattı. 2016 KPSS Lisans, Önlisans sınavlarından sonra ortaöğretim düzeyinden sınava girecek adaylar içinde beklenen gün geldi. 2016 KPSS Ortaöğretim sınavı saat 10:00’da başlayacak ve 120 dakika sürecek.

SINAV SORULARI BUGÜN AÇIKLANABİLİR

Adaylar saat 12:00 itibariyle salonları terk edip artık sonuçları, soruları ve cevapları beklemeye başlayacak. ÖSYM’nin son zamanlardaki sınav soruları ve cevapları açıklama alışkanlığı göz önüne alınacak olursa, 20 Kasım 2016 KPSS Ortaöğretim sınavının soru ve cevaplarının gün içerisinde yayımlanması bekleniyor.

20 KASIM 2016 KPSS ORTAÖĞRETİM SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDIĞI AN HABERDAR OL

Kamu haberciliğinin lider sitesi kamupersoneli.net olarak siz değerli ziyaretçilerimizle sınavdan sonra soruları tartışacağız. Yüz binlerce aday kamupersoneli.net’de sorular üzerinde tartışacak.  İlgili sınava dair sonuçların ne zaman açıklanacağı ÖSYM tarafından henüz bildirilmedi. Sınav sonuçları açıklandığı anda cep telefonunuza bildirim almak için kamupersoneli.net’in mobil uygulamasını indirmenizi tavsiye ederiz.

Kamupersoneli.net – ANKARA