Kpss

2016 KPSS Alan Bilgisi İşletme Soruları , Cevapları , Yorumları ( Sınavda Hatalı Soru Var Mıydı? )

Kamudaki A Grubu Kadrolar için yapılan 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavı (2016 kpss) (Alan Bilgisi)  Sınavı sabah oturumu sona erdi. Sınavlar hakkında adayları dinlemeye devam ediyoruz. ÖSYM tarafından yapılan 2016 KPSS Alan Bilgisi Sınavında adaylara İşletme ‘den 30 Soru cevapladılar. Genel İtibariyle sınavın kolay olduğuna dair yorumlar aldık. Sınav sizce de kolay mıydı?

Kamu Personeli Seçme Sınavı (Alan Bilgisi) İşletme Soruları Hakkında Yorumlar

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM)  tarafından gerçekleştirilen 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavı (2016 KPSS Alan Bilgisi) sabah oturumu az önce sona erdi. Ve Sıcağı Sıcağına bu heyecanı yaşayan adayların yorumlarını alıyoruz. 2016 KPSS Alan Bilgisi İşletme soruları hakkındaki görüşlerinizi sayfanın altında bulunan yorum kısmından bizlerle ve sınav heyecanını sizin gibi yaşayan diğer adaylarla paylaşabilirsiniz. Sınavda hatalı soru ya da sorularla karşılaştınız mı? Bu sorular hangileriydi? 

2016 KPSS Alan Bilgisi Heyecanı Sabah Oturumu Sona Erdi

Sabah oturumuna giren ve öğleden sonra oturumu heyecanı yaşayacak tüm adaylara başarılar dileriz.

Kamupersoneli.net | Ankara

Bir Yorum

  1. Bir yorum var şimdilik arkadaş işletme iyiydi demiş galiba sadece işletme dersinden sorumlu.Yoksa işletme iyiydi diye yazılmaz.Ya da bu vatandaşın adamı var istediği kurum işletme puanı ile alım yapıyor.