Kpss

2016 KPSS Alan Bilgisi İstatistik Soruları , Cevapları , Yorumları ( Sınavda Hatalı Soru Var Mıydı?)

29 Mayıs 2016 Öğleden sonra Oturumu Saat 14:00’da başlamıştı. Tüm adayların katılımıyla gerçekleşen KPSS Lisans Alan Bilgisi öğleden sonra oturumunda adaylara Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Ekonometri, İstatistik, Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler testleri yapıldı.


İstatistik Soruları

Sınavdaki İstatistik Soruları Sizce Kolay Mıydı? Zor Muydu? Sınav hakkındaki görüşlerinizi bizlerle ve diğer adaylarla paylaşabilirsiniz. Öğleden sonra oturumu hakkındaki tüm düşüncelerinizi ve görüşlerinizi sayfanın altında bulunan yorum kısmından yapabilirsiniz.

2016 KPSS Alan Bilgisi Sınav Süreci

2016 Kamu Personeli Seçme Sınavı (2016 KPSS) Lisans Alan Bilgisi Sınavı hakkındaki tüm gelişmeler kamu haberciliğinin tartışmasız lideri kamupersoneli.net adresinde. Kamu Personeli Seçme Sınavı Lisans için adaylar 17 Mart 2016 tarihinde başvuru işlemlerine başlamıştı. ÖSYM sınav takvimine göre son tarih olan 30 Mart 2016 tarihine kadar adaylar başvurularını yapmıştı. Başvuru ücreti olarak her bir oturum için 55 TL’lik ücret belirlenmişti.

Geçen hafta yapılan 2016 KPSS Lisans GY-GK , Eğitim Bilimleri sınavına ait tüm sorular ve cevaplar aynı gün içerisinde yayımlanmıştı. Gün içerisinde söz konusu sınava ait soruların ve cevaplarında yayımlanması mümkün. Sınav soruları ve cevapları yayımlanır yayımlanmaz cep telefonunuza bildirim almak için kamu personeli android uygulamasını indirebilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara

Bir Yorum

  1. Arkadaşlar istatistikten sınavdan çıktığımda en az 18 net beklerken hiç beklemediğim 9 yanlış gördüm şok oldum . Sizlerde durum nasıl.

  2. Sinavdan ciktigimda 15 netkadar kesin beklerken 12 yanlisim cikti.netleriniz nasil arkadaslar

  3. kpss istatistik alan soruları ve çözümleri elinde olan var mı ?