Kpss

2016 KPSS için Güncel ve Entelektüel Bilgiler

2016 KPSS ‘de Karşınıza Çıkabilecek Güncel Bilgiler? Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) heyecanı günden güne artmaya başladı. Adaylar bir yandan sınav için daha önce hazırlanmış testleri çözerken diğer yandan bu sınavda karşılarına çıkabilecek güncel bilgilerden mahrum kalmamak için sık sık araştırmalar yapıyor. Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) için 3 haftadan daha az bir süre kaldı.

Sınavlar hakkında daha önceki haberlerimizde belirttiğimiz gibi adayların dikkat etmesi gereken bir çok detay bulunuyor. Öncelikle KPSS heyecanı yaşayacak adayların şimdiden uyku düzenine ve beslenme düzenine dikkat etmesi gerekiyor. Uzmanlar tarafından sıkça yapılan uyarıların başında gelen bu söz konusu düzenlemeler sonucunda sınavdaki başarısızlık olasılığınızı düşürebilirsiniz. Uykusuzluğun strese yol açtığı ve stres sonucunda konsantrasyon bozuklukları oluştuğunu uzmanlar sık sık dile getiriyor. 


2016 KPSS’de Karşınıza Çıkabilecek Güncel ve Entelektüel Bilgiler

2015 Nobel Ödüllerinde. Kimya Dalında Ödüle Layık Görülen İlk Türk Bilim Adamı Prof. Dr. Aziz Sancar’dır.

2016 Avrupa Kültür Başkentleri İspanya’daki San Sebastian ve Polonya’daki Wroclaw’dır.  2015 Türkiye İstatistik Kurumu Verilerine bakıldığı zaman Türkiye’nin yılın ilk 6 ayında en çok ithalat yaptığı ülke Çin olarak göze çarpıyor.

Kısa zaman önce yapımı tamamlanan ve artık Beşiktaşlı Sporseverleri ağırlayan Vodafone Arena Türkiye’nin ilk akıllı stadı konumundadır.

2014 yılında en çok ithalat yaptığımız ülke son zamanlarda sık sık politik çıkmaza düştüğümüz RUSYA’dır. 


Daha fazlası için kamupersoneli.net adresini takip etmeye devam edebilir, söz konusu bilgilerden her zaman haberdar olmak için kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza ücretsiz indirebilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara