Kpss

2016 KPSS Lisans Alan Bilgisi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Soruları , Cevapları , Yorumları

2016 Kamu Personeli Seçme Sınavı (2016 KPSS) Lisans Alan Bilgisi sınavı öğleden sonra oturumu da sona erdi .Adaylarla birlikte sınav sorularını tartışıyoruz.


2016 KPSS Lisans Alan Bilgisi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Soruları Zor Muydu?

Öğleden sonra oturumunda 30 soru sorulan Çalışma Ekonomisi ve Endüstri ilişkileri testi hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce test zor muydu?  Sınavda hatalı soru var mıydı?  sınav sırasında , öncesinde ya da sonrasında herhangi bir hatalı uygulama ile karşılaştınız mı? bu soruların yanıtını bizlerle ve diğer adaylarla sayfanın altında bulunan yorum kısmı sayesinde paylaşabilirsiniz. 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavı Lisans ( Alan Bilgisi) Heyecanı sabah ve öğleden sonra oturumları sona erdi.

Sabah Oturumu

Sabah oturumu sırasında adaylara , hukuk, iktisat, işletme , maliye, muhasebe ‘den 30’ar soru yöneltildi bu sorular için adaylara 160 dakika soru verildi.

Öğleden sonra oturumuna giren adaylara Çalışma Ekonomisi ve Endüstri ilişkileri, Ekonometri, İstatistik, Kamu Yönetimi , Uluslararası İlişkiler’den 30’ar soru yöneltildi ve tıpkı sabah oturumunda olduğu gibi adaylara 160 dakika süre verildi.

Kamu kurum ve kuruluşlarındaki A grubundaki kadrolar için yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı Lisans için adaylar başvuru işlemlerini ÖSYM üzerinden 17 Mart 2016 tarihinde yapmaya başlamış. Son başvuru tarihi olarak 30 Mart 2016 belirtilmişti.

Soru ve Cevaplar Ne Zaman Yayımlanacak?

KPSS Lisans Eğitim Bilimleri, Genel Kültür – Genel Yetenek Sınavı geçen hafta (22 Mayıs 2016) tarihinde yapılmıştı. Sınav sonrasında ÖSYM sınav soruları ve cevaplarını aynı gün içerisinde yayımlayarak tüm adayları şaşırtmıştı. Bugün yapılan sınavın soru ve cevaplarının da gün içerisinde yayımlanması mümkün olabilir. Gelişmelerden haberdar kalabilmek için kamudan haberlerin merkezi kamupersoneli.net’i takip etmeye devam edin.

Kamupersoneli.net | Ankara