Kpss

2017 KPSS Eğitim Bilimleri Soruları, Cevapları ve Yorumları (Kolay Mıydı, Zor Muydu?)

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından uygulana Kamu Personeli Seçme Sınavı Genel Kültür ve Genel Yetenek oturumu saat 12.10’da sona erdi. 

Saat 14.30 itibari ile Kamu Personeli Seçme Sınavı Eğitim Bilimleri oturumu başladı. 2017 KPSS Eğitim Bilimleri oturumu 100 dakika sürdü ve sınav 16.10’da sona erdi. 2017 KPSS Eğitim Bilimlerinde adaylara sorulan soruları sitemizde tartışıyoruz. 

2017 KPSS Eğitim Bilimleri oturumunda Hatalı soru var mıydı? Hangi sorularda zorlandınız, hangileri çok kolay geldi? Sınav süresi sorular için yeterli oldu mu? 

Sizlerde 2017 KPSS Eğitim Bilimleri oturumu hakkında görüşlerinizi bizlerle ve diğer KPSS adayları ile paylaşabilirsiniz. Sayfanın alt kısmından yorum yaparak görüşlerinizi belirtebilirsiniz.

Sınava giren tüm adaylara kamupersoneli.net olarak geçmiş olsun diyor ve başarılar diliyoruz.

Bir Yorum

  1. Gayet iyiydi bir kaç çeldiricisi iyi soru haricinde gayet güzeldi..genel olarak çok zor değildi..

  2. Ben lisans kpss ye gircegim sene kimse sinava girmesin cunku kpss tarihinin en zor lisans sinavi olcak. Ortaogretim den grdgmde o cok zordu onlisans kolaydi. Onlisanstan grdgmde lisans ve ortaogretim kolaydi. Smdi yine lisans kolay oldu iki sene sonra lisans sinavindan korkun

  3. Sorular güzeldi lakin günümüzde kullanmadigimiz kelimelerle resmen zeka testi yapildi

  4. hatırladığım cevaplar: philips 66, sokratik tartışma, konuşma halkası, akvaryum, anısal bellek, dolaylı duygu, itaat ve ceza, id-super ego-ego, 2.tip ceza, işitme engelli sorusunda bireysel eğitimi içeren şık, gözden geçirme, t puanı en fazla 90, z puanı 1,5,, öğrencilerin etkileşiminin artması için hangisi yapılamaz cevap programlı öğretim

  5. evet, konuşmacı sayısı kadar süre verilen tekniğin adı philis 66

  6. sınavlar zor olsa ne olacak kolay olsa ne olacak…bu ülkede hayatımız bitik bizimmm