Kpss

2017 KPSS Sorularını Sitemizde Tartışacağız !

Bilindiği gibi Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yarın Kamu Personeli Seçme Sınavı uygulanacak. ÖSYM tarafından uygulanacak olan KPSS sonrasından sınav sorularını adaylarla beraber sitemizde tartışacağız. 

SINAV DETAYLARI

2017 KPSS Lisans başvuruları 13 Mart 2017 tarihinde başladı ve 23 Mart 2017 tarihinde sona erdi. Adaylar 24 Mart 2017 tarihine kadar KPSS başvuru ücretlerini yatırdılar. 

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından uygulanan Kamu Personeli Seçme Sınavı Genel Yetenek ve Genel Kültür sınavı yarın saat 10.00’da başlayacak. Ayrıca ÖSYM tarafından yapılan duyuruda saat 9.45’ten sonra gelen adaylar sınav salonlarına alınmayacaklar.  

BAŞARILAR DİLERİZ

Kamupersoneli.net olarak yarınki KPSS Genel Kültür ve Genel Yetenek sınavına girecek olan adaylara başarılar dileriz. Sınavın hemen sonrasında sitemizde sınava giren diğer adaylarla beraber sınav sorularını tartışacağız. 

Bir Yorum

  1. 2016 kpss yapılıla yarın tam 1 sene olacak orman ve su işleri bakanlığına bağlı orman genel müdürlüğüne 9 orman mühendisi alındı sadece biz ne diye bu sınava giriyoruz 8.000'den fazla mezun işsiz orman mühendisi girdi sınava adalet mi bu ..!!!