Kpss

Adaylar :"Psikolog Alımı için Kadro Sayısı Yetersiz"

 Adaylar Psikolog Alımı için Kadro Sayısını Yetersiz Buluyor
Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı’nın Merkezi atama ile yapacağı psikolog alımı için belirtilen 144 adet kadro atama bekleyen psikologlar tarafından az bulundu. Konu hakkındaki görüşlerinizi sayfanın altında bizlerle ve diğer adaylarla paylaşabilirsiniz.

Tercihler Ne Zaman Başlayacak?
 

Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı taşra teşkilatları için 144 adet personel alımı yapacak. Tercih işlemleri 22 Haziran ile 1 Temmuz 2016 tarihleri arasında ÖSYM resmi internet sayfasından 15 liralık tercih ücreti karşılığında yapılacak.

Önemli Haberler:
* KPSS 2016/1 Tercih Kılavuzu 
* KPSS 2016/1 ile gelen yeni uygulama: Alt öğrenimden tercih hakkı kaldırıldı 
* ÖSYM’den Sürücü Belgesi Sınıfları Hakkında Önemli Uyarı
* KPSS Tercih Süreci –  Tercih Ücreti Hangi Bankalardan Ödenebilir?

4131 Nitelik Kodu

Tercih yapabilmek için Devlet Personel Başkanlığı tarafından belirtilen nitelik kodu 4131. Peki 4131 Nitelik Kodu Nedir? “4131 Nitelik Kodu: Psikoloji Lisans programından mezun olmak” olarak açıklanmıştır.

Tercih Yapılabilecek İl Listesi

Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı ‘nın aşağıda belirtilen illerindeki taşra teşkilatları için tercih yapılabilecek ; Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Aksray, Amasya, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Burdur, Bursa, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Edirne, Eskişehir, Giresun, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmarai, Karabük, Karaman, Konya, Kastamonu, Kocaeli, Kilis, Kütahya, Malatya, Manisa, Mersin, Muğşa, Nevşehir, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Uşak, Van, Yalova ,Yozgat, Zonguldak.

Bir Yorum

  1. psikologlar hamal olarak çalışıyor alım olmazsa o işide yapamayacaklar