Kpss

KPSS 2016-1 Kadroları Açıklanıyor

 2016 yılının ilk merkezi yerleştirmesi için geri sayım sürüyor. 2014 KPSS puanıyla son kez yapılacak merkezi memur alımı kadroları bu hafta içinde açıklanacak. www.kamupersoneli.net olarak da bizler de tercih dönemine hazırız. Özel haberlerimizle 2016-1 kadrolarını analiz edeceğiz.

KPSS 2016-1’de Kaç Bin Kişi Alınacak?
 

Merkezi yerleştirme kadrolarının sayısı ve kurumlar bazında dağılımı bu hafta içerisinde açıklanacak. 6 bini Sağlık Bakanlığı olmak üzere yaklaşık 10 bin civarı bir personel alımı bekliyoruz. Tercihler ve kadrolarla ilgili tüm haberleri ve değerlendirmeleri sitemizde bulabilirsiniz.

İtfaiye Eri ve Zabıta Memuru alımını hangi belediyeler yapacak, kontenjanların ne kadarı sözleşmeli olacak, üniversiteler toplamda ne kadar personel alacak, en fazla personel alımını hangi kurum gerçekleştirecek, düz lise mezunları hangi kadroları tercih edebilecek, 2001-3001-4001 kadroları ne kadar olacak, İİBF mezunları için kaç kadro ayrılacak, ön lisans bölümler içinde en fazla kadro hangi bölüme ayrılacak, kadroların özel şartları nasıl olacak, Hangi mühendislik alanları atamada daha şanslı olacak, tercih yaparken nelere dikkat edilmelidir, Tarım Bakanlığı, Aile Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı kaç personel alacak, en fazla hangi unvanda personel alınacak? vb. hepsi ve daha fazlası kadrolar açıklandıktan sonra www.kamupersoneli.net’te olacaktır.

Bir Yorum

  1. atananların tekrar tercih yapmasının önüne geçilmeli,şartları uymayanların tercihleri yaparken ösym tarafından engellenmeli bu gibi durumlar 1999*dan beri mağduriyet yaşatıyor eğer bunlar yapılırsa bundan sonra kpss ile atamada çoğu kişinin yüzü güler.

  2. Atananlarda tercih yapsın.kimin puanı yüksekse o atansın.adalet budur

  3. YETER ARTI BİZ AMALİYATHANE HİZMETLERİ MEZUNLARI OLARAK 30-40 KİŞİ DEĞİL 500 LERİ DÜŞMESİN ALIMLARDA.

  4. Biz evde hasta bakım teknikeri öğrencileri ve mezunları olarak bu atamada bizlerede gerekli kadronun verilmesini istiyoruz. Görev alanlarımızda hemşireler çalışıyor ve bizlerin daha doğru dürüst bi görev tanımı bile yok. Görev tanımımız olmadığı için özel hastanelerde dahi çalışamıyoruz.Madem atama yapmayacaklar ne demeye bu bölümü açtılar? İnsanların hayalleriyle oynamaktan başka bişey değil bu. Biz de kadro istiyoruz!

  5. Su ışkurlari 9 ay calistir da 4 ay evde tasmi kaynatacaklar müslümanlik yapiyorsunuz bari birakinda senenin 12 ayi calisalim

  6. Peki bu kadroya EKPSS den girenler de dahil mi yoksa bizim için ayrı bir kadro mu açılacak?