Kpss

KPSS 2016 Ortaöğretim/Lise Sınavına Katılacak Tüm Adaylara Başarılar Dileriz

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS), kamu personeli olmak isteyenler için oldukça önemli bir sınav. Memuriyete girişteki bu yılın son virajı olan Lise düzeyi de; 20 Kasım 2016 Pazar günü saat 10.00 itibariyle gerçekleştirilecek. Yapılacak olan sınavda, adayların dikkat etmesi gereken bazı noktalar bulunuyor. Bu noktaları da aşağıda sıralayacağız.

1- Kimlik ve sınav giriş belgenizin yanınızda olduğundan emin olunuz.
2-Yanınızda herhangi bir metal küpe, yüzük vb. şeyler götürmeyiniz.
3-Sınavda yanınıza yalnızca şeffaf pet şişe içerisinde su görebilirsiniz.
4-Kimliğinizi evde unutur veya kaybederseniz, nüfus müdürlüklerinden kolaylıkla edinebilirsiniz.
5-Silgi, kalem, kalemtraş, peçete gibi imkanlar ÖSYM tarafından size sunulacak, sınav salonunuzda görevliler tarafından verilecektir.

*Sınav sonrasında dikkat edilmesi gerekenler

Uygulanan sınav sonrasında adaylar sorulan sorulara ilişkin cevapları merak etmektedirler. Forumumuz üzerinde tüm adaylarımız; sınava yönelik, soru ve bilgi paylaşımları gerçekleştirmekte; çözemedikleri soruların neler olabileceğini tartışmaktadırlar. Sizlerde tüm bunlarda haberdar olmak ve merak ettiğiniz noktalara yanıt almak isterseniz, sınav sonunda mutlaka forumumuzu ve sitemizi ziyaret ediniz.

Sınava ilişkin tüm paylaşımlardan ve önemli açıklamalardan anında haberdar olmak için mobil uygulamalarımızı indirebilirsiniz. Mobil uygulama linklerimiz aşağıda yer almaktadır.