Kpss

KPSS 2016/7 Sağlık Bakanlığı 4984 Personel İçin Tercih Ücreti Hangi Bankalardan Ödenebilir ?

Geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanlığı, en az lise mezunu 4984 sözleşmeli personel alım ilanı verdi. Verilen ilan için KPSS 2016/7 tercih işlemleri 28 Ekim’de ÖSYM’nin tercih kılavuzunu yayınlamasıyla beraber başladı. Adaylar tercih işlemlerini 28 Ekim- 3 Kasım 2016 tarihleri arasında ÖSYM ‘Aday İşlemleri’ sistemine, T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle girerek yapabilecekler. Adaylar tercih işlemleri için tercih ücreti ödeyecekler. Tercih ücreti ne kadar? Tercih ücretleri hangi bankalardan ödenebilir?

Adayların tercih işlemleri için yatırmaları gereken tutar 15 TL‘dir. Tercihler yapıldıktan sonra yerleştirme ücreti yatırılacaktır. Yerleştirme ücretini yatırmayan adayların tercih işlemleri geçersiz sayılacaktır. Yatırılan yerleştirme ücretleri iade edilmeyecektir. Yerleştirme ücretlerini bankadan yatıracak adaylar, mesai saatlerini dikkate almalıdırlar. Yurt dışında bulunan adaylar, tercihlerini yaptıktan sonra ödemelerini ÖSYM ‘Ödemeler’ kısmından kredi kartı ile yapacaklar. 

Yerleştirme Ücreti Hangi Bankalara Ödenebilir?
* Akbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç)
* Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın tüm şubeleri ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak
adaylar hariç)
* Türk Ekonomi Bankası’nın tüm şubeleri ve internet bankacılığı
* Halkbank ATM, internet bankacılığı ve şubeler
* Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM’den ücret
yatırılmaz.)
*Yerleştirme ücreti, ÖSYM’nin internet sayfasında yer alan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı/banka kartı ile de yatırılabilir.

Kamupersoneli.net|Ankara