Kpss

KPSS 2017/4 Sonuçlarına Ait En Küçük ve En Büyük Puanlar Açıklandı

Karayolları Genel Müdürlüğü KPSS 2017/4 ile 640 personel alımı tercih sonuçları açıklandı. Tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından en küçük puanlar, en büyük puanlar ve sayısal bilgiler Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından açıklandı.

ÖSYM VERİLERİNE GÖRE;

KPSS 2017/4 tercihlerinde lisans düzeyinde 19 bin 825 aday tercih yaptı. Açılan kontenjan sayısı olan 510 kadronun tamamına yerleştirme yapıldı. Aynı zamanda önlisans düzeyinde 18 bin 366 aday tercih yaptı. Açılan kontenjan ayısı olan 130 kadronun tamamına yerleştirme yapıldı.

Aşağıdaki linklerde KPSS 2017/4 sonuçlarına ait lisans ve önlisans düzeyinde en küçük ve en büyük puanları bulacaksınız. 

Bir Yorum

  1. Kgm 2017/2 de Ankara'da 6 tane adaletci kadrosu vardı 15 lira verip tercih yaptik burada yok hükümet bizle dalga mı geçiyor Suriyeli olmadığımız için kişi başı 800 TL vermek yerine 15 Türk olma vergisi mı alıyor hay böyle sistemin KPSS den bize iş çıkmaz

  2. Harita kadastro tercihlerinin taban puanlari gorunmuyo yardimci olun

  3. Adalet bolumune linc var her yer mulakat
    Kadro yok haksizlik cok
    Adalet mezunlari kadro istiyor mulakatsiz

  4. sonuçların puan sıralamasında önlisansta sağlık bölümlerinden başka bölüm yok. bunu anlamlandıramıyorum gerçekten….://///

  5. hakkımı helal etmiyorum düşük puan alanlar hiç alınmıyor.haksızlık.Allah görüyor.ben büro yönetimi okudum hala yerleşmek için bekliyorum.bu neya.

  6. adalet siz sistem nereye kadar böyle gider yok mudur çıkış yolu hep mi kaybedecegiz

  7. Ne yani bu ülkeye sadece 10 harita K. Teknikeri lazımdı bumuydu atama?İnsanlara sahte umutlar satıyorsunuz

  8. Buro yont.sekreterlik okuduk hala ayancaz yas 35 oldu 70 astigimiz sukredin 85 lik yeni mezunlari atadiniz biz napcaz boyle yas puan siniri koyunki umutlanmayalim

  9. Buro personelinde Ortak kadro veriyorsunuz her bolume ayri kadro verilsin.adaletsiz bir alim olmus.benim puanim dusuk.yaptigim tercih bir ise yaramadi.

  10. hala şu yazılara bakıp ümitlenen varsa,ümitlenmesin..hayatımız kararıyor sen hala ümitlen olurmu??