Kpss

KPSS Coğrafya Sınav Soruları Cevapları ve Yorumları 22 Mayıs 2016

  2016 KPSS Coğrafya sınavı sona erdi. ÖSYM tarafından 22 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleştirilen KPSS Coğrafya maratonu nihayet bitti. Sınava giren adaylar sınavın zorluğundan ve biligiye dayalı olmasında yakındılar. Peki size göre 2016 KPSS Coğrafya sınavı kolay mıydı zor muydu?

Tüm yurt genelinde gerçekleştirilen KPSS genel kültür derslerinden olan Coğrafya sınavına ait sorular cevaplar ve yorumlar ile ilgili tm detayları haberimizde bulabilirsiniz. ÖSYM tarafından 22 Mayıs 2016 Pazar sabahında gerçekleştirilen ,KPSS Genel Kültür derslerinden birisi olan ve 18 soru sorulan KPSS Coğrafya bölümüne ait sorular ve cevaplar burada bulabilisiniz. 

2016 KPSS Coğrafya Soruları ve Cevapları

Sınavda adaylara Coğrafya testinden 18 soru soruldu ve 18 dakika süre verildi.Bir çok aday şimdi 2016 KPSS Coğrafya sınavının kolay mı zor mu olduğunu tartışıyor ve bu sorunun cevabını arıyor.

2016 KPSS Coğrafya’de Hatalı soru var mıydı? Hangi sorularda zorlandınız, hangileri çok kolay geldi? Sınav süresi sorular için yeterli oldu mu?

YORUMLAR ALT TARAFTA YAPILMAKTADIR.SİZDE YORUM YAPARAK KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ

Sizlerde konu hakkında yorumlarınızı bizlerle paylaşabilir ve 2016 KPSS Coğrafya sınav soruları hakkında yorum yaparak diğer yorum yapacak olan sınava giren arkadaşlarınıza fikirlerinizi söyleyebilirsiniz.Paylaşımlarınız ile diğer sınava giren arkadaşlarınıza yardımcı olabilirsiniz..

Bir Yorum

  1. artvinde şeker fabrikası yok,hammadeye bağlı sanayi kolu kivi,jeotermal enerji haritalı ege,

  2. kardeşler şekerfabrikası artvindi, jeotermal ege idi. deprem teke yöresi akdeniz idi. sarı cam ladin kackar idi. sanayi kolu kivi idi. bor demir bakır var dı. erzurum kars bölgesşı karasallık olarak vardı..

  3. ihracatta en düşük gelir elde edilen gibi bir soru vardı, şıklarda elektronik cihazlar falan olan soru. cevap neydi arkadaşlar?

  4. O nasıl Erzurum-Kars Bölümü çizimidir. Artvin gibi duruyor. Yapacağın işe tüküreyim ÖSYM!

  5. Aynen bende Artvin gibi gorup konya yaptım ah ah osym neyi nereye koyduğunu baksana

  6. geneli zordu genel kültürde.cografyada harita yerleri net degildi .soruların genelinde küçük ayrıntı ve nokta atışı cvp isteyen sorulardı.biraz yoruma dayalı olsa cograyfa falan .barac obama sorusu ne saçmaydı yaa.yada ilk müslüman tiyatro sanatçısı nedir ya.

  7. Ben de Artvin mi acaba burası diye net olamadın boş bıraktım en kurak yer sorusunu…