Kpss

KPSS Önlisans Coğrafya Testi Hakkındaki Yorumlarınız Neler ?

Kamu Personeli Seçme Sınavı Önlisans düzeyi sona erdi. Sınav 16 Ekim 2016 tarihinde saat 9.30’da başladı. Adaylar Genel Yetenek ve Genel Kültür’den kendilerine yöneltilen 120 soruya 120 dakikada yanıtlamaya çalıştılar. 

Adaylar yapılan sınavda Coğrafya testi hakkında çeşitli paylaşımlarda bulundular. KPSS Önlisans Coğrafya testi soruları bazı adaylara kolay gelirken bazı adaylar için kolay olmadığı anlaşıldı. 

KPSS Önlisans Coğrafya Testi Sorularını Tartışıyoruz

Sınav adayları soruları aralarında tartışıyorlar. Coğrafya testi sorularının kolay olup olmadığını bazı soruların paylaşımını ve akıllarda kalan soruların cevaplarını sayfanın altında bulunan yorum kısmından diğer adaylar ile paylaşabilirsiniz. 

KPSS Önlisans Soru Cevapları Ne Zaman Açıklanacak ? 

Soru ve cevaplar hakkında Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından herhangi bir açıklama yapılmadı. Bu bağlamda soru ve cevapların ne zaman açıklanacağı konusu açıklık kazanmıyor. Soru ve cevaplar hakkında net bir bilgi paylaşımı yapıldığında sizleri sitemiz üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. 

Kamu haberleri, gündem haberleri ve çok daha fazlası kamupersoneli.net adresinde. Kamupersoneli.net’in android ve ios uygulamasını cep telefonunuza indirerek gelişmelerden ve çok daha fazlasından haberdar olma fırsatına sahipsiniz.

Kamupersoneli.net / ANKARA