Kpss

KPSS Tercih Ücreti için Son Gün – KPSS 2016/1 Tercih Sonuçları Ne Zaman Açıklanır?

 KPSS 2016/1 Tercih ücreti için son güne girildi. Bugün (11 Temmuz 2016) saat 23:59’a kadar tercih yapan adaylar ücretlerini ÖSYM’nin resmi internet sayfasından kolaylıkla yatırabilecekler. ÖSYM internet sitesinde bulunan ÖDEMELER linkine tıklayarak ilgili yönergeleri takip edip ödeme işlemleri gerçekleştirilebiliyor. Ayrıca daha önceki haberlerimizde belirttiğimiz gibi anlaşmalı bankaların atmlerinden ve şubelerinden ödeme işlemleri yapılabiliyor.


Tercih Ücreti 15 TL Olarak Belirlenmişti

KPSS 2016/1 merkezi yerleştirmeleri kapsamında tercih yapan ve 15 liralık tercih ücretini ödeyen adayların merakla beklediği yerleştirme sonuçlarının bu hafta açıklanması bekleniyor. KPSS 2016/1 yerleştirme sonuçları açıklandığında cep telefonunuza bildirim alabilmek için kamupersoneli.net’in android uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz. KPSS 2016/1 tercihlerinde en çok ilgiyi memur kadroları görürken , belediyelerin zabıta memuru kadroları içinde büyük bir talep vardı. 

Tercih İşlemleri Ne Zaman Başlamıştı

2016-KPSS/1 Yerleştirme işlemleri için tercihler 22 Haziran 2016 ile 1 Temmuz 2016 tarihleri arasında alındı. Tercih işlemlerinden kısa bir süre önce Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı Devlet Personel Başkanlığı tarafından kadro dağılımı açıklanmıştı. 

KPSS 2016/1 ile ilgili tüm sorularınızı bizimle paylaşın

Merkezi yerleştirme ile alakalı tüm soru ve sorunlarınızı forum.kamupersoneli.net adresinden bizlerle ve diğer adaylarla paylaşabilirsiniz. Tercih yapan tüm adaylara gelecek meslek hayatlarında başarılar dileriz.

Kamupersoneli.net | Ankara

Bir Yorum

  1. bi ton şey yazıyo ama sonuçlar ne zaman açıklacağın cevabı yok ilginç

  2. ne zaman açıklanacağıyla ilgili bir fikri yada bilgisi olan lütfen paylaşsın

  3. Tercih sonuçları 14 temmuzda açıklanacak. Herkes puanını yazsın

  4. ortaöğretimden tercih yapan arkadaşlar puanlarınızı yazar mısınız? ben 2 tercih yapabildim 93 puanla bakalım ne olucak

  5. Onca kişinin beklediği bir yerleştirme sonucu hakkında ösym nin zahmet edipte şu zaman açıklayacağım dememesi insanları sürekli bir bekleme durumu içerisinde bırakması bu insanlara hiçbir değer vermediğini gösteriyor.Ben canım istediğinde açıklarım sizde paşa paşa beklersiniz demek istiyor.

  6. Durun sakin olun önce torpili olanlar yerleşsin sonra siz yerleşirsiniz ne aç gözlü insanlarsınız ya :D

  7. bundan önceki tercihler 6 gün içinde açıklanmış yani bu da demek oluyorki 17 temmuzz filan