Kpss

KPSSS 2016/1 Tercih Sonuçları İçin Bekleyiş Sürüyor ( KPSS Tercih Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?)

 KPSSS 2016/1 Tercih Sonuçları İçin Bekleyiş Sürüyor

( KPSS Yerleştirme Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?)  KPSS 2016/1 tercih işlemleri 1 Temmuz 2016 saat 23:59 itibariyle sona erdi. KPSS 2016/1 merkezi atama kapsamında atanmak isteyen adaylar ÖSYM resmi internet sayfası üzerinden tercih işlemlerini 15 TL’lik tercih ücreti karşılığında yaptılar . ÖSYM resmi internet sayfasından daha önce yapılan duyuruda tercih ücretlerinin ödemesi için son tarih 11 Temmuz 2016 olarak açıklanmıştı.

Peki Tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

Hükümetin kamu kurum ve kuruluşları için ramazan bayramı tatilini 9 güne çıkarmasıyla birlikte normalde 1 hafta içerisinde açıklanan tercih sonuçlarının açıklanma tarihinde de biraz sarkma olabileceği öğrenildi. 11 Temmuz 2016 tarihin tercih ücretlerinin son ödeme tarihi olarak belirtildiğini yazımızın başında da dile getirmiştik. Buna göre ÖSYM’nin sonuçları 11 temmuz ile 15 Temmuz 2016 tarihleri arasında açıklaması muhtemel gözüküyor. 


Tercihlerle alakalı tüm gelişmeleri yakından takip edebilmek için kamu haberlerinin merkezi kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz. Kamupersoneli.net android uygulaması google play üzerinden ücretsiz indirilebilmektedir. Yine tercihler ile alakalı her türlü soru ve görüşlerinizi forum.kamupersoneli.net adresi üzerinden bizlerle ve diğer adaylarla paylaşabilirsiniz.

Kamupersoneli.net

Bir Yorum

  1. Telefonuma nasıl mesaj gelecek tercihlerin açıklandığına dair ne yapmam lazım

  2. ben kamu personeli android uygulamasını telefonuma indirdim sınav sonuçlarından önemli haberlerden tercih sonuçlarından anında haber alıyorum cep telefonuma uygulamadan bildirim geliyo

  3. Her saniye internet elinizin altinda osym sonuc aciklamaya girip bakarsin olur biter

  4. tercih sonuçları nezaman açıklancak bütün sonuçların tarihi belli tercih sonuçlarının değil ?