Kpss

ÖABT Bitti, LYS Sonuçları Açıklandı ! Sıra KPSS Tercih Sonuçlarında

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından 2017 Lisans Yerleştirme Sınavı gerçekleştirildi ve sonuçları açıklandı. Sınav sonuçları için TIKLAYINIZ. Bunun yanı sıra ÖABT sınavı uygulandı ancak KPSS tercih sonuçları henüz açıklanmadı.

Sonuçların açıklanması gerektiğini ve ÖSYM’nin sonuçların açıklamasında geç kaldığını kamupersoneli.net olarak yaptığımız haberlerde gündeme getirmiştik. ÖSYM, KPSS tercih sonuçlarını açıklamayarak milyonlarca adayı bilgisayar başına bağladı.

KPSS TERCİH SONUÇLARI HALA AÇIKLANMADI

ÖSYM tarafından ÖABT gerçekleştirildi ve LYS sonuçları açıklandı ancak KPSS yerleştirme sonuçları açıklanmadı. KPSS tercihlerine ilişkin;

KPSS 2017/1 merkezi atama ile adaylar Devlet Personel Başkanlığı tarafından belirtilen 2 bin 780 kadro için tercihlerini yaptılar. KPSS 2017/6 ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü 1300 personel alımı için tercihte bulundular. Son olarak adaylar KPSS 2017/7 ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı 2058 personel alımı için tercihte bulundular. Söz konusu işlemler için adaylar tercih ücreti yatırarak ÖSYM’nin aday işlemleri sisteminden tercih işlemlerini yaptılar. 

Kamupersoneli.net – ÖZEL HABER

Bir Yorum

  1. yeter…………. lanet olsun açıklayın artık ya pc başında ölecez

  2. bütün gazete yada sayfalar sırf tıklayalım diye açıklama yapıyor. uğraşmayın artık. saçma sapan haberlerle. açıklansınnnn. bilginiz yoksa boşu boşuna yazmayın.

  3. adamlar açıklansın diye baskı kuruyor bunu mu beğenmiyorsun harbiden tuhafsın

  4. Sonuçları bunca zaman açıklamayı bırak, açıklama tarihini bile belirtmeyen ösym kurumunda kim buna sebep oluyorsa Allahından bulsun..
    Şu halimize bak hasta olduk sizin yüzünüzden hasta!!

  5. Ahmet Bey:in mi Mehmet Beyinmi yiğenini alalim tartışmasi uzadığı için sonuçlar gecikti.Başka açiklamasi yok bunun

  6. Merkezi atamalarda da eğer kayirmacilik yapıyorsanız milyonların yatirdigi tercih ücretleri bogazinizda kalsın. Bu ne umursamazlik insan şu tarihte aciklayagiz der. Bunca memur adayını bilgisayar başında nöbet tutar gibi bekletmez.