Kpss

Sağlık Bakanlığı KPSS 2017/3 Başvuru Sonuçları Açıklandı

Devlet Personel Başkanlığı resmi sitesinde yayımlanan ilan ile Sağlık Bakanlığı ve Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu (TKHK) bünyesinde görevlendirilecek 3.890 sözleşmeli personel alınacağı duyuruldu.

Personel alım ilanı için KPSS 2017/3 tercih kılavuzu ÖSYM tarafından yayımlandı. Tercih işlemleri 3 Mart- 9 Mart 2017 tarihleri arasında ÖSYM aday işlemleri sistemi üzerinden yapıldı.

9 Mart 2017’de sona eren tercihlerin sonuçları ÖSYM tarafından açıklandı.

Adaylar, tercih sonuçlarına ÖSYM aday işlemleri sistemine T.C. kimlik numarası ve şifreleriyle giriş yaparak tercih sonuçlarına erişebilecekler.

ÖSYM’nin konuya ilişkin duyurusu şöyle:

” KPSS 2017/3: Sağlık Bakanlığı ve Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumunun Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme Sonuçlarının Açıklanması

KPSS-2017/3 Tercih Kılavuzunda yer alan Sağlık Bakanlığı ve Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumunun Sözleşmeli Pozisyonlarına  yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır. 

Yerleştirme sonuçları, 17 Mart 2017 tarihinde saat 16:40’dan  itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklanacaktır. Adaylar yerleştirme sonuçlarını belirtilen internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir.

Bir Yorum