Kpss

TEİAŞ 2016/1 İle Başvuru Yapacak Adaylar İçin Duyuru Yayımladı

 Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Resmi İnternet sitesinde 2016/1 ile başvuru yapacak adaylara yönelik bir bilgilendirme duyurusu yayımladı. TEİAŞ Resmi internet sitesinde yayımlanan duyuru ile 2016/1 Merkezi atamalarında Türkiye Elektrik İletim A.Ş.’yi tercih edecek adaylara ilişkin bilgilendirme yapıldı.

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından ilan edilen ve Merkezi atama ile sözleşmeli olarak istihdam edilecek olan adaylar için yayımlanan bilgilendirme duyurusunun içeriği şu şekilde;

; TEİAŞ merkezi atama ile istihdam edeceği sözleşmeli personelleri 399 sayılı kanun hükmünde kararname (KHK)’nın 3/c bendine göre istihdam etmektedir.

Merkezi yerleştirme sonucu istihdam edilecek olan sözleşmeli personellere ek ödemeler dahil verilecek maaşlar ise şu şekilde belirtilmiştir:

Mühendis :                3.822.43 TL
Mühendis (Vardiyalı): 3.923.52 TL
Tekniker (Vardiyalı) : 3.160.33 TL
Memur    :                2.791.00 TL
şeklinde duyurulmuştur. (Başarı Ücreti Hariç)

TEİAŞ tarafından yayımlanan duyurunun devamında; sözleşmeli personelin sözleşme ücreti, temel ücreti, başarı ücreti, kıdem ücreti ve varsa yabancı dil ücretlerinden oluşmakta olup , bu konu hakkında KHK’nın ilgili maddeleri uygulanmaktadır.

Görev ve Yer Değiştirme İşlemleri
2016/1 Merkezi atamalarda tercih yapacak olan adaylara yönelik yapılan duyuruda görevlendirme ve kurum içi yer değiştirme işlemleri hakkında; TEİAŞ personelinin görev ve yer değişikliği işlemleri, Şirketin internet adresinden temin edilebilen Personel Yönetmeliği ve Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde yürütülmekte olduğu açıklaması yapıldı.

Lojman İmkanı

TEİAŞ’da lojman imkânı bulunmakta olup; Lojman Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde değerlendirmeler yapılmaktadır  ve TEİAŞ’a ait pozisyonları tercih edecek adaylar, yukarıda belirtilen hususlar dışında her türlü konuda bilgi almak üzere İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı ile irtibata geçebilecekleri belirtildi.
 

Bir Yorum

  1. peki başvuruları nasıl yapıyoruz nerden takip edeceğiz kendı sitelerinde de bir açıklama yok tarih konusunda da…

  2. İlan başlığının "KPSS 2016/1 merkezi yerleştirmesinde TEİAŞ'ı tercih edecek adaylar için duyuru" olarak düzeltilmesi gerekmekte yoksa yanıltıcı oluyor.