Kpss

Ziraat Mühendisleri Sabırsız! Bakan Faruk Çelik'ten Atama Müjdesi Bekliyor!

 Ziraat Mühendisleri Atama Müjdesi Bekliyor !

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sn. Faruk Çelik’in son günlerde sık sık yeni çalışma modeli ile ilgili açıklamalarda bulunması atama bekleyen mühendislere umut kaynağı oldu lakin, hala personel alımına dair bir sinyal gelmiş değil . Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın son personel alımını yeteersiz bulan ve atanamayan bir çok ziraat mühendisi , yeni atama müjdesi bekliyor. Kısa bir süre önce Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı 1677 Sözleşmeli personel istihdam etmişti. Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olan Faruk Çelik’in GTHB döneminde yapılan en büyük atama bu şekilde gerçekleşmişti. Fakat branş bazında bakıldığında Ziraat Mühendisleri için toplamda verilen 550 kadro  adayları memnun etmemişti.  

OHAL kapsamında çıkarılan KHK ile birlikte 2016 bütçesine ek olarak bakanlıklar personel istihdam edebilecekler, Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı konu hakkında Maliye Bakanlığı ile iletişime geçerek personel açıklarını doldurmak adına adımlar atmış, bu kapsamda Sağlık Bakanlığı’na ve Milli Eğitim Bakanlığı’na yeni kadro ihdası ve yeniden ihdas yapılmıştı. Atama bekleyen Ziraat Mühendisleri, Bakan Faruk Çelik’ten de aynı hamleyi bekliyor.

KAMUPERSONELİ.NET – ÖZEL HABER

Bir Yorum

  1. Yıllardır beklediğimiz atama gelmeli 21 branşlı ZİRAATmühendislerine 550 kadro çok az tarım stratejik sektör ise mühendisi ne gereken değer verilmeli

  2. 70 bin issiz personel var 40 bini ZİRAATmühendisi gerisini siz düşünün

  3. 40 bin işsiz ZİRAATmühendislerine 550 kadro çok azdır 20 bin boş kadro varken

  4. ZİRAATmühendisligi diğer bölümler gibi kolay değil haftanın 3 gününü uygulamalı olarak geciriyorsun hafta sonları amelelik yapıyorsun o da yetmedi yaz tatilinde staj yapıyorsun o da yetmedi böcek topluyorsun onları igneliyorsun ve özel sektör seni almiyor deneyim diyor….kpss ye çalışıyorsun belli bir puan aliyorsun bu sefer de alım yok adalet istiyorummm

  5. Ziraat mühendislerine son 3 yılda çok az sayıda kadro ayrıldı.7500 Ziraat mühendisi ataması istiyoruz

  6. Artık müjde bekliyoruz sabrımız kalmadı biz ne zaman umutla bakabileceğiz acaba

  7. işsiz Ziraat mühendisleri atama bekliyor sınava gireli 5 ay oldu daha bir açıklama yok

  8. Veteriner Hekimler atama bekliyor sayın bakanım 5Bin Veteriner Hekim sizi bekliyor.Bu mesleğe gereken önemi verin artık

  9. Veteriner Hekimler atama bekliyor sayın bakanım 5Bin Veteriner Hekim sizi bekliyor.Bu mesleğe gereken önemi verin artık

  10. 5 bin VETERINER HEKIM alım bekliyor sayin bakanım.5 yil fakülte bitiren insanlar asgari ücretin altında çalıştırılıyor..Bu sessizlik ne zamana kadar sürecek..!!

  11. Sadece ziraat mühendisleri değil biz veteriner hekimleri de atama bekliyoruz. Güzel haberler bekliyoruz bunun için gerek sosyal medyada gerek diğee platformlarda elimizden geleni yapıyoruz yapacağız da… zoonoz hastalıklarla mücadelede veteriner hekimin görevi çok önemli. Ki son zamanlarda ülkenin çeşitli yerlerinden gelen tüberkuloz ve kuduz vakaları da veteriner hekimlerinin yetersizliğini bize ihtiyacın daha fazla olduğunu gösteriyor.

  12. Bakanlıkta sadece ziraat mühendisleri yok.Veteriner hekimlerde var. Veteriner hekimler atama bekliyor!!

  13. Yıllarca atama bekledik verilen atama ne 550 neye 21 branşa hakk mı? Adalet istiyoruz

  14. Veteriner fakültesi gibi zor bir fakülteyi bitirdikten sonra KPSS gibi zorlu bir sınavı geride bıraktık. Yıllarca çalışıp emek verdikten sonra artık atanmak istiyoruz. Aylardır sizden haber bekliyoruz. Sayın bakanım lütfen artik sesimizi duyun 5 BİN VETERİNER HEKİM atama bekliyor.

  15. sayın bakanım ne zamana kadar bekleyeceğiz? Bir an önce açıklama yapınn lütfen. GTHB ailesi olarak müjdeli haberler bekliyoruz.GTHB7500ZİRAATMÜHENDİSİ ataması istiyoruz!..