Kültür-sanat

Game Of Thrones Sezon Finali Açıklaması

Dünyada izlenme rekorları kıran dizi Game Of Thrones 6. Sezon 10. Bölümü ile ekranlara damgasını vurdu. İşte Game Of Thrones son bölümünde yaşananlar.

Game Of Thrones yayımlanan 6. sezon 10. bölümünde izleyenlerin yine nefesini kesecek sahnelerle doluydu.

Neler Yaşandı?

Savaştan galip çıkan ve Kuzey’i ele geçiren Jon Snow ve Sansa Stark bundan sonra intikamlarını almak için sessiz ve derinden ilerlemeye başladı.

Yedi’nin huzuruna çıkan Loras Tyrell’in işlediği suçları üstlenip üstlenmeyeceği konusu akıllarda soru işareti olarak kalırken, Cercei’nin verilen karara boyun eğip eğmeyeceği ise merak konusu oldu. Cercei, yargılanmayı kabul ederek teslim olacak mı yoksa İnanç’a karşı elindeki tüm gücü kullanarak direnmesine devam mı edecek? Ejderjaların Annesi Daenerys Targaryen ile Daario Naharis arasındaki aşk büyümeye devam ediyor.Trion Lannister ile konuşan Daenerys Targaryen’in duyduğu ‘Artık büyük bir oyunun içindesin. Ve büyük oyunlar korkunçtur.’ sözü hangi gelişmelere itafen söylendi? Trion Lannister’ın Daenerys Targaryen’in izniyle öldürmediği Efendi acaba intikam için tekrar Meereen şehrine saldırma girişiminde bulunacak mı?

İşte Game Of Thrones 6. Sezon 10. Bölüm Fragmanı


Yapımcı Şirketten Sezon Finali Açıklaması

Game Of Thrones sezon finali için yapımcı şirketten açıklama yapıldı. Yapılan açıklamaya göre Game Of Thrones sezon finali altı sezona dek yayınlanan en uzun final bölümü oldu. Bu arada  Entertainment Weekly’ye konuşan Martin, Game of Thrones dünyasının oldukça zengin olduğunu ve bu nedenle seriden bağımsız yeni hikayelerin yazılabileceğini, bunların da filme uyarlanabileceğinin açıklamalarını yaptı.

Kamupersoneli.net  | Ankara