Kültür-sanat

Sinema Salonlarında Bu Hafta Vizyona Girecek Filmler

Türkiye’deki sinema salonlarında bu hafta 2’si yerli 3 film vizyona girecek.

Mustafa Kara’nın yönettiği ve Haydar Şişman, Nuray Yeşilaraz, Hanife Kara ile İbrahim Kuvvet’in oynadığı “Kalandar Soğuğu” izleyici ile buluşacak.

Mustafa Kara’nın Bilal Sert ile birlikte senaryosunu kaleme aldığı film, insan-doğa ilişkisini arka fona alarak kişisel bir mücadeleyi ele alıyor.

“Yıldızlar da Kayar: Das Borak”

Yavuz Seçkin, Altan Gördüm, Altan Erkekli, Serenay Aktaş, Larissa Gacemer ile Ali Erkazan’ın oynadığı “Yıldızlar da Kayar: Das Borak”, işleri ters giden ve kurdukları cast ajansıyla küçük çaplı organizasyonlara oyuncu ve dansçı gönderen iki kardeşin, ses getirecek bir projeye imza atmaya karar vermeleri sonrasında başlarına gelen komik olayları konu alıyor.

Yavuz Seçkin’in yıllar önce canlandırdığı tiplemesi “Das Borak”ın sinema versiyonunun yönetmen koltuğunda Levent Görgeç bulunuyor.

“Köstebek”

Daniel Ragussis’in yönetmenliğini üstlendiği filmin başrolünde Harry Potter’dan tanınan Daniel Radcliffe, Toni Collette, Tracy Letts ile Devin Druid oynuyor.

ABD yapımı gerilim türündeki filmin konusu şöyle:

“Bir FBI ajanı olan Nate, sivil kılığına girer ve bomba tezgahı planlayan bir terörist kumpasını ortaya çıkarmak için beyaz üstünlük yanlısı bir gruba katılır. Parlak ve geleceği olan analist yeni bir kimliğe bürünmenin zorluğuyla karşı karşıya gelirken gerçek prensiplerini korumaya çalışarak beyaz üstünlüğünün tehlikeli yer altı dünyasında yolculuğa çıkar. Fakat Dallas’a ulaşmak için Nate sandığından daha alternatif bir evrene girmek zorunda kalır.”

Kamupersoneli.net | AA