Kültür-sanat

UNESCO Uluslararası Ödülüne Başvurular Uzatıldı

UNESCO-Ekvator Ginesi Tabii Bilimler Araştırma Uluslararası Ödülü’ne Aday olacaklar için başvuru işlemleri 28 Şubat 2017’ye kadar uzatıldı. Başvuruların uzatıldığı YÖK resmi sitesinde yayımlanan duyuru ile duyuruldu.

YÖK’ün duyurusu şöyle:

” Ülkelerden, UNESCO-Ekvator Ginesi Tabii Bilimler Araştırma Uluslararası Ödülü’ne Aday göstermeleri çağrısında bulunulmaktadır. Yürütme Kurulu’nun 180.oturumunda Ekvator Ginesi’nin girişimiyle başlatılan söz konusu ödüle yaşam kalitesinin artırılmasını sağlayan tabii bilimler alanında çalışmalarda bulunan gerçek ve tüzel kişiler aday gösterilecektir.

Kazananlar, uluslararası ödül jürisinin tavsiye ve değerlendirmeleri temelinde UNESCO Genel Direktörü tarafından belirlenecek ve kendilerine verilecek madalya, berat ve 300 bin Dolarlık çek ödülü en fazla üç kişi arasında eşit olarak paylaştırılacaktır.

Ödül ile ilgili ayrıntılı bilgiler ekte yer almakta olup, 31 Aralık 2016 tarihine kadar olan başvuru süresinin ise 28 Şubat 2017‘ya kadar uzatıldığı belirtilmektedir. Adaylar başvuru formlarını bilgilerde yer alan adrese göndermeleri gerekmektedir.”

KAMUPERSONELİ.NET